Ne paste un update de Pagerank

Nu pot sa dau o data anume pentru urmatorul update de pagerank, insa cu siguranta o sa aiba loc in aceasta luna. Daca la inceput eram in dubii si tindeam sa cred ca va fi ori in octombrie, ori in noiembrie, odata cu trecerea lunii nu a mai ramas decat a doua varianta.

Nu am date exacte de la Google ci urmez o schema simpla si ma bazez pe unele comunicate de presa aparute pe .RO cat mai ales pe international. Istoricul update-urilor de pagerank din acest an a fost urmatorul:

3-7 August, 2012
3 Mai, 2012
7 Februarie, 2012

Conform calculelor mele, urmatorul update va avea loc undeva la data de 7 noiembrie.

Ce am facut eu? Ei bine, urmatorul update va fi primul de care va avea parte si acest blog. Nu m-am pregatit cu o structura de linkuri puternica, o structura care sa-mi asigure un pagerank de 1-2 sau chiar 3. Este posibil sa obtin un pagerank insa nu-mi fac sperante prea mari, pentru ca nici nu am muncit pentru asta, si nici nu pot spune ca m-a interesat sau ma va interesa acest aspect in perioada imediat urmatoare. Obiectivul meu este sa cresc acest blog prin continut de calitate si sa devina unul dintre hobby-urile mele. Voi ce asteptari aveti de la urmatorul update de pagerank?

In ce consta update-urile de pagerank?

Adaugat in: Internet

4 comentarii

  1. Daniela says:

    Deabea astept cum o sa-mi influenteze blogul acest nou update. 🙂

    • Tu ai vechime, eu nu 😀 Mai am putin de munca in a-mi construii un profil de linkuri solid care sa-mi aduca si un PR insa nu ma grabesc. Chiar o sa urmaresc update-ul sa vad ce PR ai prins. Good luck!