Alternative pentru comunicarea uzuala

Cotidianul este o adevarata cutie cu surprize. In fiecare zi suntem nevoiti sa facem fata unor noi provocari pe care trebuie bineinteles sa le trecem cu brio pentru a reusi sa ne incadram in limitele impuse de societate. Internetul este o minune a prezentului,este o carte cu file infinite, este un mediu pentru toata lumea. Pe internet oricine se simte mai increzator si mai puternic si tocmai de aceea se bucura de atat de multe persoane care il utilizeaza.

Navigarea pe internet nu tine neaparat strict de informatie ci si de social. Asistam in prezent la un fenomen al retelelor de socializare care sunt prezente in viata fiecarui adolescent sau adult. De asemenea, messenger-ul este metoda prin care comunicam cel mai des fie cu persoane cunoscute, fie cu persoane pe care le cunoastem in timp ce discutam. Ei bine, lista de messenger poate creste considerabil daca vreti sa cunoasteti cat mai multa lume, fie ea si din alte orase.

Pe internet exista serii intregi de id-uri pentru fete care nu se recomanda numai prin cateva aspecte legate de propria persoana ci si printr-o poza de profil. Nici baietii nu sunt lasati deoparte deoarece la o simpla cautare puteti gasi liste de id-uri baieti din toate colturile tarii.

Aceste id-uri sunt publicate tocmai din dorinta de a socializa si de a cunoste cat mai multe persoane noi. Comunicareanu are limite in mediul online, asadar, puteti sa incercati oricand. Sa fii social poate fi un avantaj foarte puternic pentru orice persoana deoarece cu un cuvant spus in momentul potrivit la locul potrivit puteti castiga foarte multe merite.

In concluzie, indrazniti sa comunicati cu cei din jurul vostru deoarece nu pierdeti nimic, ba mai mult castigati incredere in propria persoana. Este bine sa cunoasteti cat mai multe caractere pentru a va forma o personalitate de fier!

Adaugat in: Diverse, Internet

Comentariile sunt inchise.