Smartwatch-uri de top in 2017

ceas smart

rafaelmerino.com

In ziua de azi, smartwatch-urile au inceput sa devina din ce in ce mai populare. Aceste device-uri pot fi conectate cu usurinta la un smartphone. Procedand astfel, veti obtne accesul imediat la niste informatii importante, ele fiind foarte functionale. Avand in vedere ca cresterile de vanzari la electronice au inceput sa se tempereze in ultima perioada, lista de ceasuri smart de top a inceput sa creasca. Multe companii au inceput sa-si indrepte atentia mai mult catre astfel de ceasuri.

Cum alegeti cel mai calitativ ceas smart?

Exista o gama larga de produse dintre care veti putea alege. Aceste produse vor veni in ajutorul vostru, oferindu-va numeroase posibilitati. Veti constata ca aplicatiile de fitness sunt destul de apreciate de utilizatori. Aceste aplicatii vor evalua performantele pe care le faceti atunci cand desfasurati exercitii fizice.

Google si Apple sunt liderii de piata cand vine vorba despre aceste ceasuri inteligente. Aceste doua companii au in vedere toate avantajele pe care aceste ceasuri le ofera utilizatorilor. De exemplu, cesurile inteligente care functioneaza cu sistem android, iti vor oferi toate notificarile pe ecran. Vei putea chiar raspunde la mesaje, dar si la email-uri in timp real. De asemenea, veti sti mereu atunci cand ati primit o noua notificare pe retelele sociale. Niste smartwatchuri de top, ar trebui sa va ofere aceste facilitati si veti constata ca acestea vor veni de multe ori in ajutorul vostru.

Aplicatiile de fitness raman insa cele mai apreciate, atunci cand vine vorba despre aceste ceasuri inteligente. Android Wear va fi capabil sa-ti masoare toti pasii parcursi intr-o anumita zi. De asemenea, acest ceas iti va putea oferi o harta, astfel incat sa stii cat mai ai de parcurs pana cand vei ajunge intr-o anumita locatie.

Cel mai bun smartwatch iti va permite sa faci o multime de lucruri si iti va oferi o serie de informatii pretioase. In ziua de azi, din ce in ce mai multe ceasuri inteligente se bucura mereu de update-uri. Acestea iti vor oferi oferi un acces rapid la apeluri, dar si la cele mai importante notificari. Cu toate acestea, un ceas inteligent este foarte indicat persoanelor care fac sport. Acesta le va oferi informatii in timp real, astfel incat acestea sa se bucure de toate informatiile cu privire la sanatatea lor, pe care un astfel de dispozitiv le poate da. Veti mai constata ca un ceas de calitate va va oferi si un giroscop, dar si un senzor de calitate.

 

Adaugat in: Interesant, Tech

Comentariile sunt inchise.