Cum previi deteriorarea unui display iPhone 5?

In zilele noastre, telefoanele mobile inteligente vin la pachet cu ecrane rezistente, gratie materialelor de inalta calitate, utilizate pentru confectionarea unui iPhone 5 de exemplu. De aceea, este destul de greu ca aceasta sa se deterioreze, insa practica ne-a demonstrat faptul ca nu este imposibil.

Astfel, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la inlocuirea unui ansamblu cu ecran iPhone 5, 6 sau 7. Indiferent de compania producatoare a telefonului mobil, accidentele se intampla destul de des, astfel ca multi utilizatori solicita servicii de reparatii telefoane mobile.

Cum putem repara un display de iPhone 5?

Designul unui smarphone iPhoneAtunci cand vine vorba despre grija pe care o acordam dispozitivelor noastre, trebuie sa avem in vedere o serie de aspecte destul de importante. Printre acestea, se numara alegerea inteligenta a instrumentelor pe care le utilizam. De aceea, pentru a efectua orice fel de operatiune, este ideal sa folosim doar degetul sau stiloul special, din dotarea telefonului, asta in cazul in care exista asa ceva. Nu folosi alte elemente, pe care sa le pui in contact direct cu ecranul telefonului pentru ca vei grabi deteriorarea lui.

Cunoaste-ti limitele – evita contactul dintre ecranul tactil si alte dispozitive electrice pentru ca s-ar putea sa cresti nivelul de sensibilitate a acestuia.

Incearca sa nu te agiti prea mult – descarcarile electrostatice, adica o crestere brusca a electricitatii intre doua dispozitive electrice conectate ar putea determina disfunctionalitatea ecranului tactil. Acest lucru se poate intampla cand telefonul este amplasat langa un obiect izolat de sol, care conduce electricitate.

Foloseste telefonul cu grija – nu atinge un display iPhone 5 cu obiecte ascutite si nu il lovi intentionat. In momentul in care nu functioneaza sau da o eroare, nu il lovi asa cum faceai cu televizorul vechi. Nu functioneaza pe acelasi sistem. De asemenea, desi te bucuri de jocuri de tot felul, nu aplica presiune excesiva asupra afisajului pentru ca exista riscul ca ecranul sa se strice.

Nu lasa ecranul inactiv pentru prea mult timp – cel mai bine este sa setezi ca acesta sa se blocheze automat dupa o anumita perioada de timp pentru ca, in caz contrar, exista riscul sa se arda, iar tu nu iti doresti acest lucru.

Foloseste protectie speciala pentru ecran – exista pe piata o serie de huse de protectie pentru display iPhone 5 sau orice alt tip de telefon, create special sa indeplineasca structura de baza a dispozitivului. Sunt foarte eficiente si impiedica accidentele, ruperea sau spargerea.

Tine minte ca soarele nu este prietenul telefonului tau – evita sa expui ecranul prea mult timp la lumina directa a soarelui. Cand nu ai incotro, pentru a-l proteja, cel mai bine este sa il tii cu fata in jos, insa, chiar si asa, incearca sa eviti contactul direct cu lumina puternica a soarelui.

Tine cont de aceste sfaturi si nu vei avea probleme cu ecranul telefonului tau. Durata lui de viata este determinata si de actiunile intreprinse pentru mentenanta.

Adaugat in: Interesant, Tech

Comentariile sunt inchise.