Descarca aplicatia prin care poti trimite SMS-uri gratuit!

Daca in urma cu cativa ani, acest lucru parea mai degraba un vis frumos pentru maniacii sms-urilor, iata ca visul a devenit realitate si avem parte de prima aplicatie prin care putem trimite SMS-uri gratuit. Nu trebuie sa-ti faci cont pe niciun site, este o aplicatie gratuita pentru Android care iti permite sa trimiti oricate mesaje doresti catre orice numar de telefon care incepe cu 07.

Ai nevoie doar de aplicatia in sine, aplicatie pe care o poti descarca de aici, de o conexiune la internet si de mult chef in a tasta mesaje. Un avantaj il reprezinta faptul ca toate cele cinci mari retele de telefonie mobila si-au dat practic acceptul pentru ca noi sa o folosim, testul de altfel consumandu-se deja.

Descarca aplicatia SMS Gratuit Romania pentru Android

Aplicaţia SMS Gratuit Romania – interfaţa şi un test

Cum instalez aplicatia care-mi permite sa trimit mesaje gratuit?

Accesati link-ul acesta sau cautati aplicatia in portalul Google Play sub denumirea: SMS Gratuit Romania. Instalarea se face in mod automat, fara configurari ulterioare si va permite sa trimiteti mesaje text de maximum 130 de caractere catre orice numar de telefon mobil(07** *** ***). Un mic dezavantaj in folosirea aplicatiei il reprezinta forma de reclama care va este bagata practic pe gat, sa-mi scuzati expresia. Restul celor 30 de caractere ale mesajului vor contine 1-2 linkuri catre diverse site-uri sponsorizate. Mai pe scurt, ‘pretul’ platit pentru folosirea in mod gratuit a acestei aplicatii il reprezinta inserarea unei reclame in meniul aplicatiei si a unor linkuri la finele fiecarui mesaj trimis(aveti o imagine mai sus, sper sa intelegeti la ce ma refer). Daca pretul este mare sau mic, doar voi decideti acest lucru.

Aplicatia SMS Gratuit Romania este compatibila cu orice sistem de operare Android 2.2 sau mai avansat. Ca sa va fac viata mai usoara, puteti scana aplicatia cu ajutorul telefonului, aveti imaginea mai jos. Sper sa va fie utila si sa nu abuzati blocand telefoanele prietenilor!

DOWNLOAD APLICATIE SMS GRATUIT PENTRU ANDROID!

Scaneaza aplicatia SMS Gratuit Romania pentru Android

Adaugat in: Tech

3 comentarii

 1. liviu says:

  mai este un site : http://trimitesms.eu/. au si pentru android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.TrimiteSMS

  Description
  Cu aplicatia Trimite SMS, poti trimite SMS-uri Gratuite in orice retea din Romania(Vodafone, Orange si Cosmote)
  Aplicatia Gratuita are o limita de 30 SMS/zi/utilizator indiferent de retea.Aceasta limita generala creste sau scade in functie de continutul mesajelor expediate, mai precis dupa numarul cu cuvinte obscene din sms-urile expediate.
  Puntru a putea expedia un SMS, se alege reteaua, se introduce numarul, textul si codul de siguranta si se apasa butonul „Trimite mesaj”
  Versiunea web a aplicatiei se gaseste si pe site-ul trimitesms.eu

  In scurt timp are si versiunea platita cu un numar nelimitat de SMS-uri.

 2. marinica says:

  Mesaje pentu telefon imi trebui

 3. marinica says:

  Eu sunt marinica imi trebui casuta vocal sms