Cum sa-ti cumperi un smart TV ieftin

Suntem in 2017 si  inca nu eram prea sigur daca sa cumpar sau nu un televizor Smart, desi a trecut ceva timp de cand a aparut primul si sunt sigur ca tehnologia a ajuns deja in punctul in care sa fii sigur ca nu platesti degeaba pe toate functiile alea.

Poate nu stiti ce e un smart TV(mi-e greu sa cred), dar cea mai simpla definitie pe care v-o pot oferi este un televizor ca oricare altul, dar pe care ai acces la internet si ai si cateva aplicatii prestabilite, pentru ca nu vrei doar internet, ci poate vrei si Netflix sau Youtube, sau vrei sa citesti stirile pe ecranul mare al televizorului si nu pe smartphone.

Sunt si alte moduri prin care poti transforma orice televizor HD mai nou intr-un smart TV prin simpla folosire a unui dispozitiv precum Google Chromecast sau Roku, dar va voi povesti detaliat putin mai jos.

Ce este Google Chromecast si cum iti transforma TV-ul intr-unul Smart

Cea mai ieftina alternativa pentru a face aceasta transformare este aceea de a cumpara Google Chromecast, un mic dispozitiv USB pe care il conectezi la televizor si poti sa afisezi pe ecranul sau orice aplicatie de pe computer sau smartphone atata timp cat ambele sunt conectate la aceeasi retea wireless. Singurul dezavantaj al Chromecast-ului este faptul ca televizorul nu este Smart atata timp cat nu exista un alt dispozitiv de unde sa preia imaginile afisate.

Despre media playere pentru televizor – Roku

Sunt multe media playere dintre care poti alege, dar eu va recomand Roku in defavoarea oricarui altuia. Are o interfata incredibil de usor de utilizat. Roku este compatibil cu cele mai mari aplicatii de streaming de pe piata, cum ar fi Netflix sau Hulu. E tot de forma unui stick USB, dar are si o telecomanda de control care are si un slot jack la care poti conecta castile si poti asculta muzica redata la televizor Wireless.

Daca nu sunteti de acord cu improvizatiile si vreti un smart TV in adevaratul sens al cuvantului, va las acest articol: http://www.toptelevizoare.ro/televizoare-smart-ieftine-top-3-modele-performante-la-preturi-mici/

Adaugat in: Casa, Tech

Comentariile sunt inchise.