Subiecte interesate de abordat cu persoana pe care o placi – V

29. Vorbeste despre starea actuala a relatiei tale. Cum ar descrie relatia ta si unde se va duce? Ce sperante are pentru asta?

30. Vorbeste despre religie. Ce rol joaca (daca exista) religia in viata sa? Cat de important este pentru parintii sai? Ce convingeri aveti in comun?

31. Care sunt cele mai mari temeri ale sale? Si care sunt ale tale? Ce va tine pe oricare dintre voi noaptea? Si cum faci fata acestor frici?

32. Discutati despre evenimentele actuale. Ce se intampla in lume care are cel mai mare impact pentru el? Ii place sa discute despre politica sau ar prefera sa o evite?

33. Roaga-l sa descrie o zi perfecta. Cum incepe? Ce face pentru ca ziua sa fie plina de semnificatie si de placere? Cum se termina?

34. Impartaseste o gluma. Incearca usor cu jocul de cuvinte pana cand stii ce ii place si ce nu. Evitati orice lucru potential ofensator. Roaga-l sa impartaseasca o gluma de care se bucura.

35. Intrebati despre cei mai mari spargatori de relatii din relatiile sale. Acest lucru poate fi distractiv sau serios. Ce linie se asteapta ca prietenii si partenerul de viata sa nu treaca niciodata?

Intrebari frecvente despre ce sa vorbim cu un tip
Acum ca ati analizat lista de lucruri despre care sa vorbiti cu un tip, sa abordam cateva intrebari care ar putea sa ramana inca in mintea voastra.

Cum pot mentine o conversatie cu un tip?
Pastrati conversatia concentrata pe ceva care il intereseaza si fiti gata sa raspundeti la intrebarile pe care le are despre dvs.

Nu va indreptati asupra subiectelor negative, cum ar fi problemele pe care le-ati avut cu fostul dvs., cea mai proasta experienta la locul de munca sau ceea ce urasti despre viata si alte persoane.

Adaugat in: Social

Comentariile sunt inchise.