Ce vorbim cu persoana pe care o placem atunci cand nu avem idei – IV

16. Intreaba-l unde i-ar placea sa calatoreasca. Daca ar putea merge oriunde in lume (si banii nu ar fi un impiediment), unde ar merge si de ce?

17. Ce calitati observa el mai intai la o femeie? Ce i se pare cel mai atractiv? Ce il face sa vrea sa invete mai multe?

18. Ce a citit in ultima vreme? Ce carti aveti in comun? Vrei sa-i ceri recomandari?

19. Sugereaza-i o activitate pe care sa o incercati impreuna – indiferent daca este ceva ce unul (sau ambii) au facut inainte sau nu. Vedeti ce ii starneste interesul.

20. Vorbeste despre muzica. Ce asculta cel mai des? Care sunt cantaretii sau grupurile sale preferate? La ce concert i-ar placea sa participe?

21. Ii plac animalele? Are un animal de companie sau are alergii? A fi bun cu animalele este mai important decat a fi o companie placuta.

22. Intreaba-l despre prietenii si familia sa. Cine sunt cei mai importanti oameni din viata lui? Ii vede des?

23. Intreaba-l daca are sporturi sau jocuri preferate. Ce sport ii place sa joace sau sa urmareasca (sau ambele)? Ii plac jocurile de masa sau de carti ?

24. Cum a fost copilaria lui? Cum a fost pentru el cand a crescut? Care sunt cele mai fericite amintiri ale sale? Ce s-ar schimba daca ar putea?

25. Intreaba-l cum isi petrece in mod obisnuit weekendurile? Participa la o slujba religioasa? Face alpinism, scufundari, surfing etc.? Ce face pentru a se relaxa?

26. Este pe retelele de socializare – si, daca da, unde? Care sunt canalele sale preferate si ce ii place la ele?

27. Ce vede el inainte pentru voi doi? Va vede impreuna? Sau va vede pe amandoi prosperand separat ca cunoscuti amabili?

28. Ce a invatat de-a lungul anilor despre relatiile romantice ? Ce l-au invatat relatiile din trecut ca considera ca merita sa-si aminteasca?

Adaugat in: Social

Comentariile sunt inchise.