Sugestii de conversatie cu persoana pe care o placi – III

7. Intrebati despre planurile sale pe termen lung. Ce vrea sa faca si care sunt planurile sale pentru a se apropia de asta?

8. Vorbeste despre propriile tale planuri. Daca intreaba, spune-i unde lucrezi si unde vrei sa fii in cinci sau zece ani de acum incolo.

9. Vorbeste despre cariera sa Face munca pe care vrea sa o faca? Ce a incercat pana acum si nu a functionat? Ce-a fost?

10. Vorbeste despre cariera ta. Daca intreaba, fii sincer cu privire la locul in care te afli si unde vrei sa fii cu obiectivele carierei tale.

11. Vorbiti despre realizari sau succese. Ce ​​a facut el de care este cel mai mandru? Care dintre propriile tale realizari sunt cele mai importante pentru tine?

12. Intrebati-l despre lectiile esentiale de viata pe care le-a invatat. Cum sa schimbat perspectiva lui de-a lungul anilor pe masura ce a crescut si a trait? Ce lectii ies in evidenta pentru el?

13. Vorbeste despre zdrobirile sale din trecut – cum au inceput si la ce au dus. Fii pregatit sa raspunzi singur la aceasta intrebare daca iti pune.

14. Vorbeste despre zdrobirile celebritatilor, daca a avut vreodata. Acest lucru functioneaza mai bine daca aveti un pasionat de celebritati proprii de impartasit.

15. Vorbeste despre alimentele sale preferate. Acesta este un moment bun pentru a afla despre antipatii puternice, alergii si restrictii alimentare.

Adaugat in: Social

Comentariile sunt inchise.