O lada de bere – premiul pus la bataie de haos

O lada de bereHabar nu am cum sa incep articolul insa ceea ce este cert este faptul ca articolul asta trebuie sa ajunga pe  #1 in Google dupa expresia „o lada de bere„. Nu sunt tocmai un mare devorator de bere, ba chiar as spune ca nu prea ma inteleg cu alcoolul insa cum se anunta o vara caniculara, o bere rece nu trebuie sa lipseasca din frigider.

Tema concursului este mai mult decat interesanta: optimizeaza unui site sau o pagina dupa expresia „o lada de bere” si ai sansa sa castigi o lada de bere rece Corona. Ceea ce face si mai interesant concursul este faptul ca vor intra in joc mai multi devoratori de bere(n-as putea sa ii numesc oameni de SEO, oricum o sa ii bat la fund si o sa le iau berea), perioada in care putem optimiza continutul fiind de numai doua saptamani.

Cum o sa procedez pentru a castiga o lada de bere?

Nu am inca planul facut, stiu doar ca trebuie sa castig berea aia! Probabil o sa incerc sa ma bat cu pumnii in piept, probabil ca o sa astept sa vina totul de la sine sau probabil ca o sa actionez in perioada asta si o sa dau totul pentru a ocupa #1. Doar timpul si setea de bere ma va impinge catre marele premiu: o lada de bere Corona.

Si, inainte sa inchei balciul si sa ma apuc de treaba, o sa ii trag putin atentia lui nenea haos: nu-mi place Corona, m-as multumi mai degraba cu un bax de Heineken, Carslberg sau Budweiser, asta pentru ca stiu ca o sa fii atent la solicitari si ca o sa-mi trimiti o lada de bere dintre cele mentionate anterior. Succes competitorilor, sper sa fiti la fel de sus in cautari precum site-urile voastre intr-o pagina cu reclamele Adsense!

Adaugat in: Diverse

5 comentarii

  1. Anca says:

    O lada de bere? E un premiu mai mult decat ciudat pentru un astfel de concurs insa ramane un premiu. Sper ca te-ai gandit deja cum o s-o imparti daca ai sa castigi? Tind sa cred ca nu e de ajuns o lada de bere pentru cati prieteni ai :))

    • E totusi o lada de bere, nu vad cum as putea s-o impart la atatea persoane. Putem, eventual, sa suplimentam lada castigata si sa o punem de-un chef, ca tot e cald afara si berea merge de minune.

  2. Miky says:

    Interesant concursul 😀 Cum te situezi in clipa de fata in cursa pentru marele premiu? Ai vreo sansa sa castigi o lada de bere?

    • Cica sunt in top 3, banuiesc ca rezultatele alterneaza de pe o zi pe alta deci nu e nimic concludent. Scopul meu e sa castig lada de bere, deci in ziua in care se trage linie trebuie sa fiu primul.