Unde gasim servicii excelente pentru parcari in preajma aeroportului Avram Iancu?

Locuri de parcare in preajma aeroportuluiCand te gandesti la vacanta, iti vin in minte toate momentele de fericire si relaxare, dar si cele de ingrijorare pentru siguranta autoturismului tau. Atunci cand calatoresti cu avionul, este evident ca nu ai nevoie de masina, dar ce te faci cand ai o multime de bagaje sau pur si simplu nu ai cum sa ajungi la aeroport fara autoturismul personal?

Ei bine, este evident ca nu poti sa-ti lasi masina oriunde, caci reprezinta o investitie importanta. Tocmai de aceea, exista numeroase firme care iti pun la dispozitie o parcare sigura, locul perfect unde poti sa-ti lasi masina atunci cand calatoresti cu avionul.

Autofeu este o firma care iti ofera cele mai bune servicii de parcare privata langa aeroport Cluj Avram Iancu, la plecarea sau sosirea in oras, pentru ca tu sa nu ai nicio grija privind siguranta autoturismului, pe tot parcursul deplasarii. Suprafata extinsa permite gazduirea unui numar considerabil de masini care sunt tratate corespunzator si se afla in conditii de maxima siguranta.

Preturile pentru acest serviciu difera in functie de perioada pe care masina o petrece in parcarea din aeroportul din Cluj. Autofeu dispune de cele mai avantajoase tarife care se adapteaza dorintelor fiecarui client. Aceasta parcare privata va asigura totodata disponibilitatea personalului care este oricand gata sa va informeze legat de tarife sau alte discount-uri de care puteti beneficia. Pe de alta parte, echipa Autofeu va asigura transferul gratuit inspre si de la aeroport si pana la parcarea din Cluj.

Autofeu este un serviciu care te ajuta sa economisesti timp si sa ai grija ca masina ta sa fie in deplina siguranta. Confortul sporit pe care aceasta parcare aeroport Cluj il ofera clientilor o face extrem de avantajoasa pentru toti cei care vor sa plece in vacanta fara griji. Firma ofera o alternativa foarte avantajoasa si sigura, masinile fiind in permanenta monitorizate. Serviciile oferite de Autofeu sunt profesionale si asigura satisfactii majore tuturor celor care apeleaza la acestea .

Pentru cei care aleg sa se deplaseze cu masina la aeroport, fie din motive de comoditate, obisnuinta sua siguranta, aceasta parcare de langa aeroportul Avram Iancu din Cluj este solutia perfecta pentru a lasa masina intr-un loc sigur, pentru a evita numeroase neplaceri.

Prin ce se remarca parcarea privata oferita de Autofeu.ro?

Prin faptul ca preturile percepute pentru o zi de parcare scad progresiv, pornind de la un tarif clasic de 25 de lei/zi si ajungand la un minim de 8 lei/zi, cost care este influentat de perioada pe parcursul careia optati pentru serviciile de parcare privata langa aeroportul din Cluj.

Exista doua exceptii de plata pe care firma Autofeu le ofera clientilor sai. Pe de-o parte, nu se percepe tarif suplimentar persoanelor care isi ridica autoturismul in intervalul orar 24:00 – 03:00, acelasi avantaj aplicandu-se si persoanelor care ajung in parcarea privata a companiei Autofeu dupa ora 21:00.

Transferul catre aeroport este asigurat in mod gratuit de personalul Autofeu, atat persoanelor care doresc sa ajunga la aeroport, cat si celor care se intorc cu bagaje, pe site-ul companiei fiind listat numarul de telefon la care clientii pot apela pentru a beneficia de acest serviciu.

Adaugat in: Auto & Moto, Calatorii

Comentariile sunt inchise.