Tu te mai duci in statiunea Mamaia anul viitor?!

„Suntem deja la jumatatea lui iulie, perioada de foc a concediilor, iar cifrele care ne vin dinspre marea romaneasca ne arata ca zeci de mii si chiar peste o suta in momentele de varf, se distreza de mama focului numai in cea mai mare statiune pe care o avem noi. Si asta fara sa-i punem la socoteala pe cei care se distreaza in alte statiuni, cum ar fi Eforie Nord, Neptun, Costinesti si asa mai departe, pe intreg largul marii noastre cele dragi.

In Mamaia distractia este in toi – de altfel l-am si vazut pe celebrul si carismaticul primar de acolo – Radu Mazare – cum organizeaza si participa la tot felul de spectacole si expozitiuni cu diferite tematici (ieri era de exemplu un spectacol cu tematica turceasca, iar el era imbracat intr-un sultan turc, alaturi bineinteles de tot felul de fete care de care mai frumoase).

Acest lucru este un semnal clar si ne arata ca nu trebuie sa calatoresti in afara tarii pentru a beneficia de cea mai tare distractie (si eventual sa intampini tot felul de riscuri si posibile probleme pe care ti le-ar putea cauza niste zone pe care nu le cunosti foarte bine) ci poti sa faci acest lucru si in tara noastra, in statiunile pe care si noi le avem disponibile.”

Asta afirmam in urma cu patru luni si pot sa spun ca inca imi mentin vivace aceeasi parere. Mamaia este o statiune tot mai moderna care se ridica tot mai bine la standardele ideale. Bineinteles ca nu poate fi comparata cu statiuni dintr-acelea exotice, insa am vorbi in acel caz despre o comparatie total nefericite si mai ales nedreapta. Pentru Romania insa, pentru Marea Neagra si chiar pentru intreaga zona est-europeana, lucrurile putem spune insa ca arata extrem de bine, iar oamenii ar trebui sa viziteze mai des aici, decat sa plece in alta parte, cheltuind bani in afara tarii, mai ales acum in aceasta perioada de grea criza economica.

Adaugat in: Calatorii

Comentariile sunt inchise.