Sa inchiriez un birou?

Spatiile de birouri de inchiriat in cladiri de birouri si centre de afaceri de clasa A si B+ sunt tot mai atractive pentru firmele si companiile mici sau medii interesate de un sediu nou.

Conform studiilor de piata realizate de compania imobiliara Esop Consulting, interesul pentru spatiile de birouri de calitate superioara de inchiriat a crescut, mai ales ca ofertele sunt tot mai variate si flexibile, dotarile si echipamentele sunt de ultima generatie iar amplasarea este una privilegiata.

Cateva dintre centrele de birouri de clase superioare preferate catre companii sunt West Gate, Afi Business Park, Monolit Square, CDG Plaza sau Arion Green.

Esop Consulting va pune la dispozitie cea mai vasta baza de date cu centrele de afaceri clasa A din Bucuresti, spatii de birouri de inchiriat cu suprafate variate si dotari de ultima generatie.

Birourile din centrele de afaceri de clasa A sau B+ beneficiaza si de accesul la facilitati de care o companie moderna are nevoie precum restaurant/cafeteria, sali de fitness si sali de conferinte sau chiar centre comerciale apropiate.

Aceste centre de afaceri sunt amplasate in locatii premium, zone de referinta din Bucuresti, cu acces rapid la mijloacele de transport public, in zone precum Cismigiu, Universitate, Floreasca, zone de business din Bucuresti in Centru-Nord sau Vest.

Adaugat in: Business

Comentariile sunt inchise.