Doua probleme pe care cei de la eMag ar trebui sa le rezolve

Cumpar destul de des din magazinele online iar motivele sunt numeroase, de la preturile mult mai bune si pana la comoditate. Recunosc, nu sunt genul de persoana care sa piarda timpul prin mall-uri sau centrele comerciale, prefer sa accesez cateva magazine online de care sunt multumit si sa imi fac cumparaturile de acasa

Cand vine vorba de aparatele electronice, eMag-ul este magazinul pe care il prefer, asta in pofida faptului ca preturile lor nu mai sunt de mult timp cele mai accesibile. Probabil ca principalul motiv pentru care aleg eMag si nu alt magazin online se rezuma la calitatea produselor si a serviciilor, diversitate si experientele placute din trecut. O sa punctez insa si doua aspecte pe care cei de la eMag ar trebui sa le solutioneze cat mai curand, asta pentru ca pun mare pret pe ele: garantia completata pentru absolut toate produsele si prezenta unui manual de utilizare.

In cazul garantiei, mi se pare de-a dreptul inacceptabil sa primesc diverse produse electronice fara o garantie completata. Am o masina de tuns, plita electrica, laptop sau chiar telefon pentru care cei de la eMag nu mi-au furnizat garantia la momentul livrarii, solutia venind in urma unor mesaje lasate prin email sau printr-un apel telefonic. De asemenea, ar fi de preferat sa se respecte cateva reguli in cazul aparaturii electronice, orice produs necesitand un minim de 2 ani de garantie.

De partea cealalta, o problema majora o intampin in momentul in care anumite produse nu detin manualele de utilizare. Daca eu m-as putea descurca descarcand un manual de utilizare de pe net, chiar si varianta in alta limba fiindu-mi prielnica, ce ar trebui sa faca o persoana care nu detine cunostinte solide privind utilizarea unui PC sau a unei limbi straine?! Dat fiind faptul ca fiecare producator ofera un astfel de manual de utilizare, mi se pare inacceptabil ca tu, eMag, cel mai mare pion din comertul online romanesc, sa livrezi un produs fara manualul de utilizare. Solutia gasita de mine in acest caz? Nu va asteptati sa rezolvati totul printr-un apel telefonic la unul din numerele de contact prezente pe site-ul lor, oricum nu se va deranja nimeni sa va livreze un amarat de manual de utilizare, incercati sa le cautati online, sunt numeroase site-uri care vi le ofera in mod absolut gratuit. Daca nu va descurcati, puteti gasi manuale de utilizare aici, totul fiind pus la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

Iar daca livrarea, calitatea produselor si suportul sunt excelente, tind sa cred ca si aceste probleme minore pot fi rezolvate intr-un anume mod, chiar mi-as dori sa spun despre eMag ca ofera servicii complete/perfecte!

Adaugat in: Shopping

Un comentariu

  1. Marius says:

    Ciudat, eu am primit garantia la un telefon comandat luna trecuta insa am primit-o in format electronic. Cand ai facut ultima comanda?