De ce se indeparteaza barbatii atunci cand sunt intr-o relatie – Partea a IV-a

9. Spera ca vei prinde aluzia si vei rupe lucrurile (asa ca nu va trebui).
In unele cazuri, tipul vrea sa o rupa, dar nu vrea neplacerea unei despartiri fata in fata. Asa ca se comporta ca un instrument si spera sa iei aluzia.

Daca intrerupeti lucrurile, el poate doar sa le accepte calm (ca tipul dragut pe care crede ca este), sa va ureze tot binele si sa mearga mai departe. Si, voila, ai facut greutati pentru el.

Tot ce trebuia sa faca era sa fie cea mai rea versiune a lui. Si asta este mult mai usor.

10. Are nevoie de timp pentru a procesa o noua provocare.
Nu este obisnuit sa provoace relatii si are nevoie de timp pentru a procesa un conflict recent intre dvs. Poate decide ca relatia nu merita stresul sau poate reveni cu un angajament reinnoit pentru a depasi orice provocare dintre voi.

Deocamdata, da-i timp si spatiu pentru a face fata.

11. El nu impartaseste viziunea ta pentru viitor.
El nu vrea ce vrei tu. Daca il intrebi, „Unde ne vezi peste un an?” nu stie ce sa spuna (cu exceptia cazului in care se pricepe la minciuna).

El doar „vede cum se dezvolta lucrurile” intre voi – pentru ca este mai usor decat a admite ca relatia nu merge nicaieri.

Data viitoare cand vei avea ocazia, intreaba-l despre viziunea sa viitoare si daca te vede in ea. Cu cat stiti mai devreme adevarul despre acest lucru, cu atat mai bine pentru amandoi.

Adaugat in: Social

Comentariile sunt inchise.