De ce el a de venit mai rece – Partea II-a

3. Isi doreste o iubita supusa / usoara si nu esti tu.
Vrea o fata care sa-l faca centrul universului ei. El nu poate tolera un partener care nu-i da tot ce vrea sau care nu-l lasa sa faca ceea ce vrea.

Spune-i „nu” si se enerveaza. Stai in fata lui sau nu esti de acord cu una dintre opiniile sale si se simte personal atacat si lipsit de respect.

Vrea un servetel. Fata, pleaca.

4. Situatia sa de munca sau de bani ii provoaca stres.
Poate fi stresat de slujba sa sau ingrijorat de somaj sau de faptul ca nu castiga suficient pentru a-si sustine stilul de viata dorit.

Poate ca intalnirile sau relatiile intr-o relatie au devenit atat de scumpe, a apelat la utilizarea cardurilor de credit, iar acum cheltuielile sale lunare au crescut. Dar nu vrea sa-ti spuna asta de teama ca nu te vei gandi mai putin la el.

Este dificil pentru oricine cand ceva isi limiteaza una dintre principalele surse de libertate: bani, sanatate sau munca. Si, cu mandria sa, nu este un lucru usor de vorbit.

5. El cauta un partener mai sigur si mai independent.
Te vede ca pe cineva care are prea multa nevoie de el. Daca te-a descris vreodata ca fiind nevoias, acesta ar putea fi motivul pentru care se indeparteaza. Oricat de mult ii place barbatului tau sa ai nevoie de el, el prefera, de asemenea, femeile care sunt la fel de confortabile cu propria companie.

Daca isi doreste un partener egal, vrea sa te vada demonstrand atat independenta, cat si incredere in sine. Vrea o femeie care se iubeste pe ea insasi si este puternica fara el.

Daca nu-ti cunosti valoarea si te uiti la el pentru asigurare si lauda constanta, s-ar putea sa se indeparteze pentru a-si proteja propria energie si a restabili ceea ce a pierdut.

Adaugat in: Social

Comentariile sunt inchise.