De ce barbatii se indeparteaza: 13 motive principale – Partea I

De ce se indeparteaza barbatii? Sansele sunt ca unul sau mai multe dintre urmatoarele motive va vor da un acord. Si cu cat esti mai atenta la ceea ce se intampla intre tine si el, cu atat poti ajunge mai repede in centrul problemei data viitoare cand vorbesti cu el.

1. El joaca terenul.
Daca acesta este motivul, adevarul va rani. El nu este interesat de o relatie monogama – sau nu cu tine, oricum. El te va face sa simti ca esti singura pentru el, dar daca te uiti putin vei descoperi ca foloseste aceeasi abordare si la alte femei.

Infruntati-l si ar putea raspunde cu ceva de genul: „Oh. Credeam ca stii. Imi place ceea ce avem si mi-ar placea sa ne vedem in continuare … ”Dar, nu esti suficient pentru el.

Si stii ca meriti mai bine.

2. Vrea o relatie low-cost.
Ii plac lucrurile distractive pe care le faceti impreuna si ar putea chiar sa fie in regula sa se intalneasca exclusiv cu dvs. – atata timp cat nu ii cereti prea mult.

Nu va asteptati ca acest tip sa-si anuleze planurile de a fi acolo pentru dvs. daca sunteti bolnava sau indurerata. Cu cat contezi mai putin pe el pentru orice, cu atat este mai fericit sa fie baby tau.

S-ar putea sa-si doreasca in secret mai mult de la o relatie. Dar daca ii spui ce vrei si el nu este in asta, este mai probabil sa se indeparteze.

Adaugat in: Social

Comentariile sunt inchise.