Clima Center pregătește pentru 2020 o selecție variată de pompe de căldură pentru maximizarea confortului din casele românilor

Clima Center este o firmă compusă dintr-o echipă de experți în propunerea și implementarea de soluții de încălzire și răcire a unei case. Experiența de peste un deceniu în acest domeniu îi transformă în etalon al acestei nișe, fiind ușor de remarcat pe piață datorită sistemelor moderne propuse, tehnologiilor inovatoare de care dispun, dar și din pricina prețurilor accesibile și profesionalismul de care dau dovadă.

,, Ne propunem ca în anul 2020 să ne facem auziți. Ne dorim ca românii să conștientizeze importanța reducerii amprentei de carbon și să aleagă pompele de căldură în detrimentul sistemelor clasice de încălzire. Credem cu tărie că modelele propuse de noi sunt cele mai bune de pe piață la ora actuală, iar feedback-ul clienților noștri ne confirmă faptul că urmează un an plin de reușite.” a declarat un reprezentant Clima Center.

Tipuri de pompe de caldura

Confortul și temperatura optimă din încăperile unei case depind foarte mult de sistemul de încălzire ales, iar pompele de căldură reprezintă cea mai bună alegere. Contrar așteptărilor, specialiștii semnalizează faptul că investiția într-o pompă de căldură nu este mare, amortizarea fiind disponibilă la scurt timp, iar economisirea de energie se observă încă din prima lună de funcționare, în costul scăzut al facturilor de utilități.

Pompele de căldură disponibile în webshop-ul ClimaCenter.ro

Pentru ca utilizatorii să poată face cea mai bună alegere pentru îmbunătățirea confortului unei case, ClimaCenter.ro le pune la dispoziție în webshop-ul oficial o gamă variată de produse care se folosesc de surse regenerabile de energie precum pompele de căldură, panourile solare, precum și alte echipamente de climatizare și accesorii. Pe partea de pompe de căldură, webshop-ul oferă clienților modele pliate nevoilor gospodăriei, precum:

• Pompe de căldură apă-apă
• Pompe de căldură aer-apă split
• Pompe de căldură aer-apă monobloc

Alegerea modelului potrivit se face în funcție de resursele disponibile în jurul locuinței. Dacă în cazul pompelor care preiau căldura din sol sau apă este nevoie de mai mult spațiu pentru ca sistemul să poată ajunge la sursa de căldură, modelele aer-apă sunt cel mai ușor de montat, folosindu-se exclusiv de aerul din exterior, disponibil în orice anotimp.
Pompele de căldură sunt o soluție de climatizare modernă, care se folosesc de resurse regenerabile, disponibile în mediul înconjurător. Investiția în astfel de echipamente se amortizează în aproximativ 2 ani de la montare, însă costurile de montare și întreținere sunt minime. Rezultatele obținute în schimb, se dovedesc a fi de până la 4 ori mai bune decât cele obținute cu sistemele de încălzire clasice.

Webshop-ul Clima Center este cea mai bună alegere când vine vorba de achiziționarea unor pompe de căldură pentru sporirea confortului unei locuințe. Gama variată de modele prezentate, alături de descrierile complexe și sfaturile utile propuse de experți, ajută clienții să își facă o idee de ansamblu și să ia ca mai bună decizia în ceea ce privește bunăstarea din cadrul căminului în care locuiesc.

Clima Center S.R.L. este o companie din județul Bihor, cu peste 10 ani de experiență în domeniul climatizării, înregistrată la Registrul Comerțului sub J05/1610/2008, CUI 24080619, la adresa Strada Dimitrie Cantemir nr. 14 B, Oradea.

Telefon: +40 770 151 416
E-mail: office@climacenter.ro
Website: https://climacenter.ro/

Adaugat in: Casa

Comentariile sunt inchise.