vPlay revine dupa ‘mentenanta’

VPlay.ro, alaturi de alte 42 de site-uri care difuzeaza filme si seriale online fara a respecta legea audiovizualului si fara a detine drepturi pentru continutul oferit, a fost implicat in scandalul mediatic in care cei de la SC Pro TV SA au facut o sesizare la Consiliul National al Audiovizualului(CNA), 19 dintre aceste site-uri fiind inchise intre timp de catre proprietarii lor. Ca sa mascheze sau NU acest scandal, cei de la vplay au anuntat ca site-ul va intra in mentenanta, lucru care s-a intamplat pana acum aproximativ 2 ore. Personal, tind sa le dau dreptate celor care administreaza site-ul, vplay chiar a fost in mentenanta si spun asta pentru ca video-urile se incarca mult mai repede.

Ce se stie despre vplay? Stim doar ca este gazduit de Hostway Romania, un gigant in lumea webhostingului care mai gazduieste si alte site-uri mari printre care Trilulilu.ro, GSP.RO, Coca Cola sau chiar eBay, iar datorita protectiei persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal impusa de cei de la ROTLD, nu putem afla cine este detinatorul de drept al acestui domeniu. Mai pe scurt, nu stim mai nimic despre acest site!

Ca si parere personala, sunt intre doua alegeri destul de dificile. Ca si pasionat de filme, in special seriale, inchiderea vplay.ro m-a afectat, era principala sursa de vizionare a serialelor. Ca si cetatean model, cererea celor de la Pro TV mi se pare logica: vrei sa oferi continut de calitate? Plateste pentru el si ofera-l! Eh, noi sa fim sanatosi. Cu sau fara vPlay, viata merge mai departe 🙂

Adaugat in: Diverse, Internet

8 comentarii

 1. Ionut says:

  Intr-un final, ma bucur ca vplay-ul a revenit, ma pot uita linistit la seriale. Pana se va gasii o solutie viabila, ieftina, lucrurile nu se pot schimba.

 2. Si eu ma bucur ca a revenit vplay 🙂
  De regula le downloadez de pe torrent dar acolo am lista cu serialele pe care le urmaresc si imi este mai usor sa le tin evidenta 🙂

 3. Bucur says:

  mi se pare anormal sa nu ai drept de difuzare si totusi sa o faci…lipsa de omenie,parerea mea.

  • Ar fi mai multe de spus. Ai dreptate, insa noi mereu ne raportam la cei de afara, ca ei pot sa aiba parte de filme si seriale contra cost. E totusi o diferenta, atat de mentalitate, cat mai ales financiar. Una e sa ai un salariu de 3-4k de euro si sa dai 100 de euro pentru a vedea seriale, alta e sa castigi 200 de euro si sa dai aceeasi suma pentru asta. Sunt curios daca se vor gasii alternative.

 4. cotos says:

  Astept cu nerabdare sa apara ceva legal, si atunci voi renunta si la vplay..Pana atunci cei de acolo rules 🙂