Vom avea parte de Goal-Line Technology chiar si in jocul FIFA 15

Goal Line Technology in Fifa 15

Dupa ce au ratat licentierea primei ligi braziliene, cei de la EA Sports au fortat putin lucrurile si au obtinut prelungirea contractului privind prima liga engleza, astfel ca vom avea parte de Premier League cel putin pana in anul 2019. Sa fiu sincer, era chiar rusinos sa avem parte de FIFA 15 fara Premier League iar vestea este de fapt o normalitate, drept pentru care cele 20 de cluburi britanice ar trebui reproduse in cele mai mici detalii. Avem parte de stadioane, peste 200 de jucatori care au fost scanati si reprodusi in cele mai mici detalii dar si numeroase alte adaugiri pe care le consider absolut necesare pentru marea de amatori ai acestui joc.


 Ceea ce nu inteleg prea bine este implementarea Goal-Line Technology, fix ceea ce a adus nou Campionatul Mondial din Brazilia. Ok, tehnologia este mai mult decat benefica fotbalului, insa jocul avea nevoie de multe alte aspecte pe care le consideram primordiale, atat la nivelul graficii cat si a gameplay-ului.


 
Una peste alta, trebuie sa mai asteptati aproximativ o luna pentru lansarea jocului pentru PC, XBox One, PS3, XBox 360 sau PlayStation 4. Eu nu mai sunt de mult timp un fan al seriei FIFA insa editia de anul acesta am s-o cumpar, cred ca-mi va fi de folos prin mijlocul iernii.

PS: Am atasat si doua imagini cu jucatorii reprodusi de EA Sports, mi-a placut mult prea mult rezultatul.

Adaugat in: Jocuri

Comentariile sunt inchise.