Viziune

Ati putea fi obisnuiti sa vorbim despre viziune in contextul unei „viziuni asupra viitorului” unei persoane specifice, dar sensul mai larg al viziunii nu este ceva pe care il detineti sau care vine de la dvs.; vine prin tine si te inspira pe tine si pe altii.

Deoarece viziunea mai mare nu este limitata la ego-ul tau, puterea acelei viziuni este libera sa atraga, sa lumineze si sa curga prin tine.
Viziunea voastra este legata de una care este infinita si de necontenit – nu exista pentru a va servi in detrimentul altora; exista pentru a coopera cu ceilalti in crearea unei comunitati care sa beneficieze de toate creaturile vii.

Viziunea personala – ceea ce vedeti ca raspuns la viziunea mai larga – va informeaza despre misiunea dvs. personala si despre procesul prin care traiti aceasta misiune.

Nu este vorba despre stilul de viata pe care il doriti sau despre lucrurile pe care le veti avea atunci cand sunteti „de succes”. Are mai mult de-a face cu faptul ca va permiteti sa fiti condusi de o viziune mai mare prin legaturile dvs. personale catre ea – intuitia si intelepciunea interioara.

Codul viziunii: „Eu traiesc in conformitate cu o viziune ghidat de intelepciunea si judecata mea interioara”.

Acum e randul tau

Care sunt valorile voastre? Si ce veti face astazi pentru a pune unul (sau mai multi) in practica?

O actiune mica de astazi face o diferenta mai mare decat probabil va dati seama.

Ganditi-va la fiecare actiune mica, ca pe o samanta pe care o plantati, pe masura ce o ingrijiti de-a lungul drumului, creste intr-un copac sanatos, cu radacini si ramuri, varsandu-si semintele proprii.

Valorile voastre sunt viata din fiecare samanta pe care o plantati. Alegeti cele mai bune valori si faceti-le parte din planul vostru de crestere personala.

Si poate curajul si pasiunea pentru crestere sa influenteze tot ceea ce faceti astazi.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.