Va mai amintiti de revista Re:publik ?

Doamne, ce vremuri ! Tin minte ca asteptam, cu sufletul la gura, in fiecare luna acel coltisor de magie…Nu stiu ce a insemnat pentru voi aceasta revista, insa pentru mine, chiar asta a fost : un loc deosebit, magic, in care arta era la ea acasa. Indiferent ca era vorba despre cinema sau muzica, intotdeauna gaseai ceva interesant, ceva cu care te delectai si care realmente te fascina.

Modul in care erau scrise articolele, formatul revistei, structura cat si “infatisarea” erau o incantare atat pentru suflet cat si pentru minte. Din pacate, cum tot ce este bun si de calitate are un sfarsit, pentru Re:publik sfarsitul (in print) a venit in aprilie 2009 odata cu adancirea crizei financiare.

Pentru cei care nu stiu, revista Re:publik a aparut in 2003 ca o revista de film, muzica si monden, fiind preluata de catre igloomedia in septembrie 2008. Dupa preluare, continutul editorial a fost extins prin publicarea de materiale referitoare la arte vizuale, advertising, design si arhitectura.

La sfarsitul lui iulie 2008, echipa redactionala care a consacrat revista formata din Mihai Chirilov, Ana Maria Sandu, Anca Grădinariu şi Carmen Gociu a parasit revista, lansand rekino.ro

Pe site nu prea mai e miscare, ultimul articol (la data la care scriu acest post) datand din 26 iulie 2009. Insa, daca veti intra pe site, veti gasi destule articole interesante care sa va (re)aminteasca ca, odata a existat Re:publik…

Adaugat in: Interesant, Social, Stiri

Comentariile sunt inchise.