Uneori cel mai bun lucru este sa ii dai drumul partenerului

Ati facut tot ce stiti sa faceti pentru a va salva relatia, dar simtiti ca aluneca in fiecare zi. Puteti controla atat de mult, pana la urma. Si nu toate relatiile sunt menite sa dureze pentru totdeauna. Totusi, doriti sa stiti cu siguranta daca este timpul sa dati drumul partenerului. Cum vei sti cand sa inchei o relatie si sa mergi mai departe? Si cum puteti minimiza trauma pentru toti cei implicati?

Te intrebi daca este timpul sa inchei o relatie?

Oricat de greu este uneori sa ne permitem sa facem acest pas, exista multe motive legitime pentru a pune capat unei relatii. Nu trebuie doar dvs. sa va asigurati ca mariajul sau parteneriatul dvs. va depasi orice provocare. Daca va intrebati cum sa stiti cand sa renuntati la o relatie, este posibil sa va bazati deja in aceasta directie. La urma urmei, chiar si cele mai apropiate cupluri se pot abate.Oamenii se schimba si uneori aceste schimbari necesita o schimbare a relatiei.

Cand tocmai incepeai, parea imposibil sa intre ceva intre voi. Dar acum, ceva apare. Si nu o puteti remedia.

Asadar, s-ar putea sa fie timpul sa va dati drumul si sa va oferiti amandoi o sansa de a va vindeca si de a creste in directii diferite.

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.