Un mod simplu de a te relaxa: jocurile online [P]

Jocurile oJocuri onlinenline sunt simple de jucat si le puteti accesa rapid. Pentru cei care nu sunt atrasi foarte mult de jocuri pot alege un joc online cand au nevoie de putina relaxare. Avantajul este ca le puteti accesa rapid, doar printr-o cautare pe internet, fata de jocurile pe care trebuie sa le instalati, care dureaza de multe ori cateva zeci de minute.

Cele mai apreciate jocuri online sunt cele cu masini. Au aparut atat de multe jocuri incat niciodata nu stii ce sa alegi. Exista pe internet milioane de site-uri cu jocuri unde o varietate de jocuri. Aveti de unde alege, multe jocuri fiind facute dupa aceeasi idee dar cu un design diferit. Domeniul jocurilor online a inceput sa se dezvolte foarte mult, au aparut unele jocuri care sunt atat de bine programate incat te pot tine pe acel site ore intregi, fara a crea o dependenta sau o stare psihica neplacuta. Preferatele mele raman jocurile cu tiruri pentru ca reusesc sa ma faca sa ma simt un adevarat sofer de tir ce colinda autostrazile.

Pot sa va dau un mic pont, daca si voi sunteti atresasi de aceste jocuri in care camioanele reprezinta punctul de referinta va recomand acest joc pe nume euro truck.

Au inceput sa apara foarte multe jocuri pe Facebook, motiv pentru care multi se joaca acolo si nu se mai duc pe alte site-uri de jocuri online. Cu timpul, Facebook va avea foarte mult jocuri si va fi o concurenta adevara pentru site-urile din acest domeniu. Jocurile cu masini in care trebuie sa faci curse au devenit foarte bune si sunt jucate in numar mare.

Este evident ca jocurile online nu reusesc sa ajunga la performanta atinsa de cele offline, adica cele pe care le instalezi in calculator. Acelea au o grafica mult mai buna si functii dezvoltate de multi programatori. Munca pentru a face un joc online este nesemnificativa fata de munca pe care o depun altii pentru face un joc normal, unde muncesc o echipa de oameni timp de cateva luni pentru a-l duce la bun sfarsit.

Fiecare alege ce jocuri vrea, in fucntie de timpul pe care il petrece jucandu-se sau de ce vrea sa experimenteze.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.