Un ghid complet al comunicarii eficiente: “Secretele succesului”

Cel mai mare autor de literatura motivationala, Dale Carnegie, a scris una din cele mai renumite carti, despre modul cum trebuie sa procedam pentru a comunica mai bine cu cei din jurul nostru, si anume cartea: “Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent”. Scriitorul american ii invata pe oameni cum sa interactioneze intre ei, cum sa devina agreabili, cum sa vorbeasca in public, cum sa comunice mai eficient.

Cartea “Secretele succesului” este un best-seller al tuturor timpurilor, care se bucura de un mare succes si in prezent, desi au trecut mai bine de 70 de ani de la lansarea sa. Cei care citesc cartea lui Dale Carnegie, vor descoperi care sunt principiile psihologice cu ajutorul carora pot deveni celebri si influenti, placuti celor din jur. De asemenea, cartea dezvaluie secretele prin care ii putem schimba pe oameni, fara sa-i ofensam.

Pentru ca regulile enuntate de autor in aceasta lucrare sa fie de folos, trebuie sa fim sinceri atunci cand le utilizam. In caz contrar, interlocutorii nostri isi vor da seama ca ii mintim si ne vor respinge. Desi cartea este destul de voluminoasa, se poate citi cu multa usurinta, pentru ca este scrisa intr-un mod destul de accesibil, principiile fiind prezentate cu ajutorul unor anecdote si a numeroase exemple din viata unor mari personalitati din lumea politica, a afacerilor si a sportului.

Autorul se adreseaza in primul rand afaceristilor, care vor avea de invatat din acesta carte cum sa castige cat mai multi bani, cum sa elimine stresul, cum sa-i determine pe oameni sa faca cu placere ceea au de indeplinit, cum sa negocieze mai bine in relatiile de business, cum sa atraga cat mai multi clienti.

Valoarea cartii lui Dale Carnegie este una inestimabila, intrucat “Secretele succesului” este prima carte care prezinta, pe larg, modul in care ne putem optimiza relatiile cu semenii, si ramane pana in ziua de azi, cea mai buna carte din domeniul comunicarii. Numeroasele marturii ale cititorilor, care se gasesc pe site-ul Amazon.com, confirma valoarea imensa a acestei lucrari.

Adaugat in: Interesant, Personal

Comentariile sunt inchise.