Ultimul gameplay al jocului Far Cry 4 – 10 minute HQ

Multe nu sunt de spus, cert este ca celor de la VG247 li s-a permis sa testeze in adevaratul sens al cuvantului o versiune a jocului Far Cry 4 si rezultatul este pe masura asteptarilor: un gameplay de circa 10 minute pe care il puteti urmari in materialul de mai jos. Metode de cucerire a unei baze inamice, bazate atat pe stealth cat si pe forta bruta, cat si numeroase momente care se vor dovedi adevarate progrese ale seriei.

La fel ca versiunile anterioare, si Far Cry 4 ne induce o experienta open-world si ne ofera posibilitatea de a parcurge diverse etape pline de actiune. Locatia poarta numele de Kryat, o regiune salbatica din muntii Himalaya in care domneste un asa-zis rege autoproclamat de o tiranie lesne de inteles.

Dezvoltatorul este, daca mai era cazul sa precizez, Ubisoft Montreal, la acest proiect contribuind Red Stom Entertainment, Ubisoft Toronto cat si diviziile din Kiev si Shanghai. Lansarea oficiala va avea loc in data de 20 noiembrie 2014 si vor fi oferite versiune pentru PS 4, PS 4, Xbox One, Xbox 360 si PC.

Adaugat in: Jocuri

2 comentarii

  1. Gorby says:

    Asta da grafica ­čÖé