Ultimele evenimente importante din sportul mondial

Sportul ramane una dintre marile mele pasiuni, chit ca perioada asta e atat de incarcata incat cu greu mai reusesc sa raman la curent cu noutatile. Ultimul eveniment sportiv pe care l-am adaugat pe blog a coincis cu startul Cupei Confederatiilor 2013, Brazilia reusind o victorie cu 3-0 in fata Japoniei. Ei bine, intre timp, tot la Cupa Confederatiilor, am avut parte de o serie de meciuri extrem de interesante:

Grupa A:

Brazilia – Japonia 3-0

Brazilia – Mexic 2-0

Brazilia – Italia 4-2

Italia – Mexic 2-1

Italia – Japonia 4-3

Mexic – Japonia 2-1

Grupa B

Spania – Uruguay 2-1

Spania – Tahiti 10-0

Nigeria – Uruguay 1-2

Nigeria – Tahiti 6-1

In aceasta seara vom avea parte si de ultimele meciuri din grupa B, Spania intalnind Nigeria, in timp ce Uruguay va da piept cu Tahiti, codasa grupei. Conform calculelor, in semifinale vom avea parte de doua meciuri extrem de palpitante: Italia – Spania si Uruguay – Brazilia.

Odata ce am teminat cu sportul, voi mai puncta alte cateva evenimente sportive importante care s-au terminat sau sunt in curs de desfasurare:

1. Daniel Ghita l-a invins pe Brice Guidon intr-o gala Glory desfasurata aseara la New York. Romanul a reusit in KO incredibil in secunda 47 a primei reprize.

VIDEO DANIEL GHITA vs BRICE GUIDON @Glory New York

 

2. Dupa victoria de pe Zgura de la Nurnberg, Simona Halep castiga al doilea turneu consecutiv in circuitul ATP, iarba de la Hertogenbosh fiind, practic, a doua casa a romancei. Mult succes la Wimbledon, Simona!

3. Ieri a inceput cursa de 24 de ore de la Le Mans! Avem un duel interesant intre Audi si Toyota la clasa regina si in aproximativ doua ore si jumatate vom afla invingatorul!

4. Incepe Wimbledon! Saptamana viitoare vom avea parte de primele meciuri ale turneului Wimbledon 2013. Victorios anul precedent, Roger Federer spera la al 8-lea titlu pe iarba din capitala Angliei! Succes Fedex, meriti inca un succes!

Adaugat in: Sport

Un comentariu

  1. Carmen says:

    De cand au inceput meciurile de fotbal de abia daca mai raspunzi la telefon la acele ore >:P