Uleiul, un demachiant veritabil

Acest ulei vegetal are un simt moale, ceea ce il face un hidratant perfect pentru pielea delicata de pe fata.
Puteti masca cateva picaturi de ulei pe fata pe timp de noapte pentru a va mentine pielea sanatoasa si a impiedica uscarea acesteia, in special in timpul iernii.

Folosind acest ulei pe fata, de asemenea, ajuta la reducerea semnelor de imbatranire. De fapt, studii care se concentreaza asupra abilitatilor anti-imbatranire si hidratare a uleiurilor derivate din plante au constatat ca uleiul de seminte de struguri este unul dintre cele mai eficiente uleiuri naturale care se utilizeaza pe fata.

In plus, proprietatile antiinflamatoare ale uleiului din seminte de struguri va ajuta sa reduceti umflarea si roseata care pot aparea pe fata, fie cand va treziti dimineata, fie din cauza unor afectiuni cutanate, cum ar fi rozacee.

In cele din urma, multi oameni considera ca utilizarea uleiului din seminte de struguri este o mare alternativa naturala la folosirea produselor de eliminare a machiajului cumparate in magazine, care pot fi dure pe piele. Pur si simplu aplicati acest ulei pe fata si pleoapele pe timp de noapte si stergeti-l usor pentru a elimina orice machiaj din zi.

Adaugat in: Sanatate

Comentariile sunt inchise.