Uleiul de grape si beneficiile lui

Exista multe beneficii pentru sanatate pe care le puteti obtine din uleiul de struguri. Este bun pentru ingrijirea pielii, ingrijirea fetei, ingrijirea parului si protectia impotriva mai multor probleme cronice de sanatate. Multi oameni folosesc ulei de struguri atunci cand se confrunta cu dureri asociate cu artrita sau daca sufera de diabet, eczema, inflamatie, matreata, declin cognitiv, Alzheimer, un sistem imunitar slab sau hipertensiune arteriala.

Persoanele care prezinta un risc ridicat de aparitie a cancerului sau a bolilor cronice folosesc de asemenea ulei de struguri pentru a ramane sanatosi. Uleiul de seminte de struguri poate ajuta la:

-Imbunatatirea sanatatatii inimii
-Echilibrearea colesterolul
-Imbunatatirea sistemul imunitar
-Stimulearea functiilor creierului
-Prevenirea cancerul
-Revigorarea pielii
-Indepartarea bolilor cronice

Aceste beneficii se datoreaza in mare masura prezentei grasimilor nesaturate din uleiul de struguri, cum ar fi acizii grasi omega-6 si omega-3, precum si continutul ridicat de vitamina E. Deoarece acest ulei este atat de sanatos, multi oameni aleg sa-l foloseasca pentru un masaj cu ulei de grapeza, pentru ca ei sa poata beneficia de toate avantajele acestui ulei, relaxand simultan muschii.

Extractul de grape este un remediu complet, deoarece este folosit in orice aplicatie locala posibila, de la masaj la ingrijirea pielii. Are chiar un efect sedativ care poate ajuta la reducerea stresului si a anxietatii, fiind folosit in masaj si aromoterapie.

Adaugat in: Sanatate

Comentariile sunt inchise.