Ulei de grape, sanatate pura

Probabil sunteti foarte constienti de beneficiile pe care le puteti obtine din uleiul de cocos si din uleiul de masline, dar v-ati gandit vreodata la beneficiile uleiului de grape?

Acest ulei (cunoscut si ca ulei de struguri) este extras din semintele de struguri. Strugurii sunt presati pentru fabricarea vinului, dar, odata ce vinul este produs, semintele pot fi apoi presate pentru a-si extrage uleiul, ceea ce ofera beneficii mari pentru sanatate.

Similar cu alte uleiuri sanatoase, uleiul de struguri a primit o atentie in ultima vreme datorita nivelului ridicat de grasimi sanatoase si a utilizarii sale atat in scopuri culinare, cat si in scopuri medicinale naturale.

Uleiul de grape este bogat in acizi grasi sanatosi si are un nivel ridicat de compusi ai plantelor naturale care sunt benefice corpului dumneavoastra. Puteti astfel sa il folositi in salate sau diverse mancaruri pe care le preparati. Gustul specific o sa aduca un plus de savoare mancarii si totodata aduce un plus sanatatii dumneavoastra.

Este, de asemenea, bogat in vitamina E, asa ca puteti sa il folositi in compozitia mastilor de par sau mastilor faciale.

De asemnea, uleiul de struguri poate sa fie folosit drept ulei de corp, foarte bun pentru masaj si pentru revigorarea pielii.

Adaugat in: Sanatate

Comentariile sunt inchise.