Uita-te la situatia din alt punct de vedere

Schimbati- va perspectiva pentru a va indeparta de ideile false pe care le aveti despre voi.Cum faceti acest lucru? Pentru inceput, nu asteptati pana cand ceva va declanseaza si apoi incercati sa luati drumul mare.

Timpul de abordare al situatiilor dvs. de declansare este atunci cand nu sunteti declansat. Atunci va puteti uita calm la reactiile dvs. emotionale la situatiile anterioare si la credintele din spatele lor. Atunci puteti sa va indepartati de acele povesti de caractere arhetipale – inclusiv cele ale eroului – si alegeti sa asistati la situatia de observator.

Eroul vrea sa sara si sa repare lucrurile, ceea ce implica o atitudine judecatoreasca. In afara arhetipurilor contradictorii, cu toate acestea, s-ar putea simti in acest moment:

Judecator (in fata lui) impotriva lui Villain (suspectatul inselator sau ispititor)
Eroul (tine) vs. Villain
Villain (voi) vs. judecator (inculpatul nedrept) / li>

Alegeti rolul observatorului plin de compasiune – nu judecati, nu sariti la concluzii, nu faceti salt pentru a rezolva lucrurile. Observati doar.

Si cand vine vorba de gandurile pe care le aveti in minte atunci cand vrbiti cu propria persoana, amintit-va doar ceea ce stiti sa fie adevarat.

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.