UD590, ultimul monitor cu rezolutie 4K lansat de Samsung

UHD 4K este numele noii serii lansate de Samsung, o gama de produse care se adreseaza atat specialistilor cat si utilizatorilor de rand interesati de o calitate mult peste media actuala. Samsung UD590 este ultima gaselnita prin care coreenii incearca sa puna la dispozitia pasionatilor de fotografie si aplicatii video cea mai buna tehnologie de pe piata.

Monitor Samsung UD590

Despre rezolutia 4K nu are rost sa vorbim, ne vom opri cu atentia doar asupra specificatiilor de baza ale acestui produs, UD590 oferindu-ne posibilitatea de a reda imagini la o rezolutie de pana la patru ori mai mare decat cea a unui ecran Full HD. Nici in privinta culorilor nu sunt multe de spus, capacitatile lui UD590 fiind de-a dreptul impresionante: 1 miliard de nuante de culori, cu pana la 64 de ori mai mult decat capacitatea unui monitor conventional.

O alta caracteristica importanta a lui UD590 pare a fi redarea continutului in miscare, la acest capitol eviditiindu-se un timp de raspuns de aproximativ 1ms. Va ganditi sa urmariti video-uri si filme realizate in conditii de miscare? UD590 ne ofera cea mai placuta experienta in acest sens!

Avand o diagonala de 28 de inci, UD590 este adresat in primul si in primul rand specialistilor care lucreaza cu mai multe semnale video in acelasi timp. Monitorul este capabil sa nu piarda din calitatea semnalului, astfel ca ambele surse video vor putea oferi rezolutiile prestabilite fara niciun fel de problema.

Monitorul va ajunge pe piata din Romania in cursul acestei luni, pretul de raft urmand sa fie de aproximativ 700 de dolari. In acest timp, Samsung lucreaza la alte doua monitoare de mare capacitate, SD590 si SD390 urmand a beneficia de ecrane Full HD ce inglobeaza noua tehnologie Samsung PLS.

Adaugat in: Tech

2 comentarii

  1. Nelu says:

    Omule dateaza si tu stirile ca sa stim daca sunt recente, vechi, sau foarte vechi.