Turisti Info, un portal de turism ce se aseamana izbitor cu Turist Info!

Zilele trecute am petrecut mai multe ore cautand diverse oferte de concediu, intamplarile din ultimii doi ani punandu-ma in situatia de a lua deciziile mult mai timpuriu. In clipa de fata nu pot spune ca sunt tocmai decis in ceea ce priveste concediul de vara, nici macar planurile de Paste si 1 Mai nu le-am facut, in acest weekend fiind elementar sa mai fac un mic research si sa stabilesc toate detaliile.

Trecand cu vederea nereusita mea in a gasi o oferta de bun augur pentru concediul din vara, am descoperit o noua platforma de turism care se dovedeste a fi o clona a mult mai celebrului portal Turist Info. Imi este greu ca nu ati intrat macar odata pe site-ul turistinfo.ro, indiferent ca ati fost nevoiti sa cautati un spatiu de cazare la munte, la mare sau in strainatate. Devreme ce aveti o idee de ansamblu in privinta acestei platforme dedicate turismului, va invit sa urmariti si platforma Turisti Info, in pofida faptului ca nu este nimic altceva decat o copie fidela a fratelui mai mare, i-am gasit si cateva aspecte pozitive pe care o sa vi le punctez in randurile ce urmeaza.

1. Gratuitate pentru proprietarii spatiilor de cazare. Nu sunt vizat de aceasta optiune insa mi s-a parut cat se poate de interesanta, mai ales ca discutam despre un domeniu in care trebuie sa investesti sume consistente pentru a capata o vizibilitate sporita. Spre deosebire de alte platforme de turism, Turisti Info nu face nimic altceva decat sa sprijine micii intreprinzatori si le ofera promovare gratuita timp de sase luni, in toata aceasta perioada fiind elementar sa optimizati anunturile si sa va bucurati de clienti dobanditi fara a investi vreo suma de bani.

2. Numar ridicat de unitati de cazare. In momentul in care accesati o platforma de cazare, va asteptati sa regasiti multiple oferte pe care sa le comparati si sa alegeti cel mai bun raport calitate/pret. Zis si facut, se pare ca firma care administreaza acest portal se bucura de sprijinul unui important numar de unitati de cazare din Romania si are o oferta extrem de variata, ba chiar veti fi pusi in situatia de a alege cu dificultate un hotel sau o pensiune pentru viitorul concediu. Atat locatiile in zonele montane cat si cele de pe litoral sunt reprezentate de hoteluri si pensiuni de calitate, mii de unitati de cazare oferindu-va numeroase informatii specifice menite sa va faciliteze comanda unui pachet turistic.

3. Interfata cel putin la fel de prietenoasa. In primele randuri discutam despre o comparatie intre cele doua solutii turistice si, personal, le vad asemanatoare, ba chiar identice. Nu este un aspect negativ faptul ca s-au preluat idei de organizare chiar de la competitorul direct, este fundamental ca rezultatul sa fie unul atractiv, pe placul vizitatorilor. Se pare ca acest aspect a fost indeplinit devreme ce prima parere in momentul in care am accesat platforma a fost de profesionalism. Puteti parcurge cu usurinta unitatile de cazare, beneficiati de un formular de comanda destul de prietenos, in timp ce specialistii in turism va ofera consultanta absolut gratuita in momentul in care aveti nevoie de informatii suplimentare despre un anumit pachet turistic sau despre o anumita zona.

Acestea fiind spuse, indiferent de ce colaborator voi avea in ceea ce priveste pachetul turistic ales, este foarte important ca avem o oferta indeajuns de variata si putem compara preturi si conditii de cazare. Devreme ce totul este atat de facil, mi-e greu sa cred ca as mai putea evita alegerea unui pachet turistic online mizand pe o agentie de turism offline.

Adaugat in: Calatorii

Comentariile sunt inchise.