Tu cum iti promovezi afacerea?

Scopul oricarui proprietar de site este de a junge pe prima pagina in Google sau chiar pe primele pozitii. Ideea este sa scoti banul, cum s-ar zice in popor. Evident, ca pentru acest lucru este necesara o oarecare investitie si o buna strategie seo. In momentul de fata nu se mai pune accent pe cantitate, ci pe calitate. Google este din ce in ce mai destept si apreciaza linkurile venite natural. Spamul este penalizat, asa ca cei care fac abuzuri o sa aiba de suferit impreuna cu siteurile lor. In momentul de fata linkurile venite din articole de calitate si cu continut unic sunt cele mai apreciate.

Articolele despre afacerea ta sau despre produsele pe care doresti sa le promovezi trebuie sa fie bine scrise si sa prezinte informatii originale, dar in acelasi timp interesante si care au legatura cu domeniul tau de activitate. Acest lucru iti garanteaza beneficii pe termen lung. Cu o floare nu se face primivara, asa cum nici cu un singur articol nu poti realiza linkbuilding. Totusi exista servicii de content writing, care iti pot usura in mod substantial munca depusa.

Cu se se ocupa aceste servicii?

Serviciile de content writing se ocupa cu realizarea de articole sau advertoriale, pe temele comandate de clienti. Cei care scriu trebuie sa fie bine pregatiti, la modul ca articolele trebuie scrise corect din punct de vedere gramatical si lingvistic. Cineva sustine cu tarie ca orice persoana inteligenta poate sa scrie un articole, chiar intr-un timp scurt. Mi se pare eronata aceasta convigere, deoarece poti fi inteligent si sa nu detii chiar cea mai bogata imaginatie sau poti fi inteligent dar nu prea ai ajuns pe la orele de gramatica.

Din cele spuse, pe langa a stapani corect modul de exprimare si gramatica limbii romane mai este nevoie si de putina imaginatie si creativitate. Se presupune ca articolul trebuie sa prezinte interes pentru cititor. Ce fel de interes ar trezi un articol plin de greseli si cu o informatie lipsita de sens? Niciunul.

Ca idee de final, pot spune ca merita incercat un astfel de serviciu de content writing, mai ales in vremurile acestea cand timpul parca zboara pe langa noi si abia reusim sa ne impartim intre job si familie.

Adaugat in: Internet, Marketing

Comentariile sunt inchise.