Tricicletele pliabile propuse de magazinul Nichiduta.ro

Multifunctionala tricicleta „Coccolle URBIO”, disponibila la un pret senzational

Dorim sa oferim copilasilor nostri accesorii sportive care sa le stimuleze constant dorinta de a face miscare in aer liber, iar trotineta multifunctionala intruchipeaza o alegere excelenta. Prevazuta cu un sistem de centuri cu prindere in cinci puncte diferite, tricicleta „Coccolle” ii asigura micutului tau integritatea mult dorita, dar si un grad sporit de confort prin intermediul spatarului sau captusit.

In plus, pentru ca manevrarea sa devina mult mai facila, tricicleta este echipata cu un sistem de directie, integrat in ansamblul sau. De asemenea, remarcam un scaun cu protectie pentru piciorusele micutilor, dar si numeroase accesorii gata sa ajute parintii in timpul plimbarilor indelungate: copertina reglabila, un cosulet dublu compartimentat si manerul prevazut cu protectie termica.

„Evolution Purple”, tricicleta ideala pentru fetite

Cu siguranta, aceasta este una dintre acele triciclete pentru copii pliabile careia se merita sa ii acordati atentia cuvenita daca doriti sa va impresionati fetita. Ideala pentru orice perioada a copilariei, „Evolution Purple” este un accesoriu complet, insa deosebit de compact. Arhitectura sa este realizata integral din metal, parasolarul si bara centrala de siguranta fiind elemente detasabile in ansamblul acestui echipament sportiv.

In plus, pentru a facilita sarcina mamicilor in timpul plimbarilor indelungate prin parc, „Evolution Purple” se individualizeaza prin intermediul rotilor sale cauciucate, acoperite cu un material ce le ofera o aderenta mult mai pronuntata. Saunelul reglabil, incorporarea unui cos de jucarii in structura sa si sistemtul de prindere in cinci puncte reprezinta cele trei detalii convingatoare care transforma tricicleta mov – lila intr-un echipament indispensabil pentru copilasul dumneavoastra.

Tricicleta inteligenta „Trick Dream 4 in 1 Blue”

Categoriile de varsta care sunt vizate de acest echipament sportiv oscileaza intre 10 luni si trei ani de zile, copilasii fiind rasfatati cu un accesoriu inteligent, multifunctional, gata sa le transforme fiecare iesire in parc intr-un val de distractie. Sa oferim atentie detaliilor constructive, acestea fiind cele care justifica pretul putin mai ridicat al acestei triciclete pliabile. Asadar, vorbim despre o roata anterioara prevazuta cu suspensie incorporata, despre un parasolar profesionist, intangibil in fata razelor ultraviolete, dar si despre zonele de protectie din jurul umerilor.

Daca dumneavoastra considerati ca micutul este mult prea mic pentru a-si testa veleitatile in pedalat, atunci puteti alege sa activati blocarea pedalei prin intermediul functiei specifice „Free Wheel”. Interesant este conceptul de „4 in 1” pe care il fructifica acest model de tricicleta, ea parcurgand pe rand etapele urmatoare: tricicleta controlata cu grija de parinti, echipament ghidat, accesoriu de antrenament si tricicleta propriu – zisa, gata sa fie manevrata in intregime de micut.

tricicleta copiiBineinteles, modele din cadrul magazinului Nichiduta. ro isi conserva diversitatea in fiecare noua colectie, noi amintindu-le doar pe acelea care ne-au atras atentia. Dintre tricicletele pliabile emblematice pentru catalogul acestui magazin online se remarca si „Smart Trike Splash 5 in 1 Purple”, „Chipolino” sau „Puky Cat S6 Ceety”. Toate acestea pot deveni cadouri ideale pentru micutii dumneavoastra,  specialistii recomandandu-va sa le acaparati atentia cu accesorii sportive inca de la o varsta fragila. Astfel, ei nu vor apuca sa fie obisnuiti cu sedentarismul citadin si, implicit, vor avea un stil de viata mai sanatos si activ.

Adaugat in: Shopping, Timp liber

Comentariile sunt inchise.