Trei trasaturi definitorii pentru un portal de lifestyle de succes

Femeile adora sa isi petreaca timpul liber citind, fie ca vorbim despre un roman de dragoste care infatiseaza rasturnari de situatii greu de inchipuit sau ca ne gandim la un blog prietenos cu stilul lor de viata, dar si cu preocuparile lor citadine. Totusi, femeile sunt firi pretentioase si aleg sa ofere atentie doar acelor portaluri de lifestyle care intrunesc, cap – coada, trasaturile pe care ele si le contureaza de la bun inceput.

Astfel, o femeie nu va ajunge niciodata sa ofere atentie unui portal scris la repezeala, care nu se individualizeaza prin intermediul creativitatii sau care nu reuseste sa isi formeze o  “ personaliatate virala” usor de diferentiat. Astazi vom vorbi despre un portal de lifestyle foarte iubit printre reprezentantele publicului frumos, a carui denumire ne poarta imediat cu gandul la eternul feminin.

Da, vorbim despre Femini.ro – un blog de lifestyle care intruneste toate calitatile necesare pentru a deveni oaza de lectura de zi cu zi a femeilor contemporane, aflate intotdeauna la curent cu ultimele noutati. Dar care sunt aceste calitati si cum sunt percepute ele de femeile de toate varstele?

  1. Portalul Femini.ro ofera atentie desavarsita problemelor cotidiene si abordeaza cu lejeritate subiectele de interes pentru societatea feminina. Un lucru tot mai rar intalnit in mediul online, spatiul virtual in care toate tentativele de informare au un puternic caracter comercial. Nu putem considera acest lucru drept o problema vitala, insa in momentul in care ne dorim cu ardoare sa citim lucruri interesante despre subiectele noastre de interes ajungem, involuntar, pe diverse pagini care au un scop pur publicitar, lipsindu-le chiar si acel continut decent care ne-ar putea satisface intr-o mica masura curiozitatile.
  2. Un strop de originalitate si subiectivism. Da, un lucru tot mai uitat de catre blogurile de specialitate care aleg sa isi dedice activitatea editoriala subiectelor feminine, precum fashion-ul, industria de infrumusetare, artificile pentru casa si gradina, amenajari, familie si relatii sau tendinte. Femini.ro renunta la tonul glacial si aduce reprezentantelor publicului frumos continut de calitate, ambalat intr-o maniera pliabila pe personalitatea acestora. Asadar, daca doriti sa ramaneti la curent cu ultimele noutati din lumea modei, daca nu sunteti sigura in privinta unei probeme sau doriti sfaturi de sanatate si infrumusetare, alegeti sa va petreceti timpul in compania comunitatii Femini.ro – un portal care cunoaste pe deplin nevoile si dorintele femeilor de toate varstele.
  3. Talentul scritoricesc si maiestria cuvintelor. Desi nu vorbim despre o carte de beletristica, modul in care sunt propuse informatiile publicului feminin capata cu totul alte valente in momentul in care sunt imbracate in “haine de sarbatoare”. Fara sa isi piarda din transparenta si cursivitate, articolele de blog propuse de Femini.ro sunt pe placul cititoarelor pasionate, reusind sa fie la orice ora un aliat de nadejde pentru diminetile mohorate sau serile tarzii.

 

Adaugat in: Social, Timp liber

Comentariile sunt inchise.