Tratamentele fitosanitare, indispensabile gradinii

O gradina isi poate pierde din frumusete daca nu este ingrijita la timp. Pentru a indeparta eventualele probleme in legatura cu imbolnavirea gradinii sau existenta daunatorilor, mai ales a agentilor fitopatogeni, este nevoie de aplicarea de tratamente fitosanitare. In acest domeniu exista numeroase echipe formate din profesionisti echipati cu aparatura moderna pentru combaterea bolilor la plante, dar si cu erbicidarea terenurilor si a plantatiilor.

Tratamentele fitosanitare, benefice in combaterea plantelor bolnave

Tratamentele fitosanitare se aplica pe toata perioada anului, indifferent de tipul plantei. Ele sunt importante in eliminarea bolilor si a agentilor fitopatogeni.In cazul in care plantele isi pierd din calitate, li se deterioreaza frunzele, florile, etc. si se distrug fructele, atunci acesta este efectul imbolnavirii plantelor. Pentru rezolvarea acestei probleme echipele sunt aici ca sa va ajute. Trebuie sa stiti ca efectele pot fi majore daca nu actionati la timp!

Substantele folosite in tratamente

Specialistii va vor raspunde in timp util la toate intrebarile in materie de tratamente fitosanitare, ajutandu-va, in acelasi timp, si in aplicarea lor ca gradina dumneavoastra sa fie una de vis.

Substantele folosite in operatiunea de tratamente fitosanitare sunt cele specificate in Codexul produselor de uz fitosanitar omologate, elaborat de Ministerul Agriculturii si Alimentatiei – Agentia Nationala Fitosanitara.

E bine de stiut ca aceste tratamente fitosanitare se aplica in perioade cu temperature ridicate, in special dimineata, pentru a se evita evaporarea rapida a solutiei de pe organelle plantelor.
Costul acestei operatiuni variaza, de la numarul plantelor ce trebuie tratate la boala care o prezinta.

Daca nu stiti in ce calitati sa aplicati solutiile si cum trebuie stropite plantele, serviciile de tratamente fitosanitare la care apelati trebuie sa fie profesionale si garantate.

Adaugat in: Timp liber

Comentariile sunt inchise.