Trailer Asphalt 8: Airborne

De cand mi-am luat Galaxy Tab-ul trebuie sa recunosc ca m-am jucat cat am facut-o in ultimii trei ani. Cum aplecarile mele in randul jocurilor pentru PC erau mai degraba pentru jocurile sportive, ce mi-a atras atentia la nivel de mobile games a fost seria Asphalt. Pentru cei care nu stiu cum arata Asphalt la nivel de jocuri pentru mobile, pot sa incerce chiar ultima versiune lansata de producator pentru Android si iOS, este vorba despre Asphalt 8: Airborne.

Ce se stie despre Asphalt 8: Airborne

Producatorul indica o optimizare pentru ecranele Retina, posesorii unui Nexus 7 sau iPad fiind oarecum avantajati de acest detaliu. La nivel de gameplay, Asphalt este un simulator bine realizat, cu un control foarte bun asupra masinii dar si cu efecte grafice excelente, comparabile cu cele dezvoltate de producatori in privinta jocurilor pentru PC.

Noul Asphalt 8: Airborne vine cu 180 de noi competitii si 47 de masini diferite, punctul forte fiind de departe modul multiplayer prin care puteti impartii cursa cu prietenii aflati in retea. Fata de versiunea anterioara, Asphalt 8: Airborne dispune de alte 7 harti noi-noute, printre punctele cheie aflandu-se artere din Londra sau Tokyo, drumuri inghetate din Islanda, desertul din Nevada sau chiar circuitul din Monaco, acesta din urma reprezentand chiar ultima cursa a jocului. Daca adaugam si conditiile meteo schimbatoare, am putea spune ca Asphalt 8: Airborne va fi cel mai complet simulator auto disponibil pentru device-urile mobile.

Pretul lui Asphalt 8: Airborne este de 0.99$, un pret modic pe care un utilizator de rand nu-l va resimti, deci ma astept ca versiunea sa fie vanduta foarte bine in viitorul apropiat.

Trailer Asphalt 8: Airborne

Adaugat in: Jocuri

Un comentariu

  1. Marius says:

    Nu l-am descarcat inca dar urmeaza. Pare a fi cel mai reusit joc pentru mobil lansat in acest an ­čÖé