Tot ce trebuie sa stiti despre efectele vitaminei C asupra pielii

Vitamina C ofera o multime de beneficii atunci cand este utilizata local.
Este o amenintare tripla impotriva imbatranirii
In primul rand, vitamina C este un antioxidant puternic. Expunerea la radiatiile UV si poluarea creeaza specii reactive la oxigen, care pot duce la semne de imbatranire si cancer de piele.Vitamina C functioneaza pentru a neutraliza acele efecte daunatoare, protejand celulele pielii.De asemenea,are abilitati stralucitoare.Vitamina C este un exfoliant care poate ajuta la dizolvarea celulelor pielii,hiperpigmentate sau decolorate,actioneaza pentru a inhiba o enzima critica pentru producerea de noi pigmenti.Vitamina C ajuta la atenuarea petelor pigmentare existente si previne formarea unora noi.


Unele studii, au aratat ca stimuleaza celulele care produc colagen.Nu este niciodata prea tarziu sa incepeti sa va protejati colagenul din piele.Puteti cauta o formula care combina vitamina cu alt antioxidant puternic,cum ar fi acidul ferulic.Acidul ferulic nu numai ca ajuta la stabilirea vitaminei C ci si la ameliorarea efectelor acesteia.Exista o noua categorie de pulberi de vitamina C,menita sa fie amestecata cu orice hidratant.
Nu exista, desigur, produse din care sa lipseasca vitamina C, de la ser pana la masti. Totusi,pentru a obtine cea mai mare eficienta este mai bun serul.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.