Topul celor mai exclusiviste trabucuri

Reprezentantii publicului masculin expun o afinitate aparte pentru trabucurile calitative, pe care aleg sa le incerce fie intr-o seara de cocktail sau in intimitatea propriului camin, alaturi de cei mai apropiati prieteni. In aceeasi nota cu  firile romantice incurabile ale publicului feminin, care nu tin cont de buget in momentul in care doresc sa se delecteze cu o cafea divina, asa actioneaza si barbatii care doresc sa se bucure din plin de rafinamentul aromatic si placerea gustativa pe care o ofera trabucul. Pornind de la aceasta premisa ne-am decis sa va oferim un top elocvent al celor mai sofisticate trabucuri, dar si alternative accesibile pentru persoanele care isi doresc o prima experienta in aceasta arta desavarsita.

Cu siguranta nu te-ai fi asteptat ca prima pozitie a topului nostru sa fie ocupata de un trabuc al carui pret atinge pragul exorbitant de 1.150 de dolari. Pentru persoanele care sunt dispuse sa investeasca sume extravagante pentru o asemenea comoara aromatica,”Gurkha Black Dragon” intruchipeaza alegerea potrivita. Fiecare exemplar in parte este configurat manual printr-un amestec perfect proportionat de tutunuri rare. Bineinteles, pentru aceia dintre dumneavostra care se gasesc in cautarea unei experiente exotice, un astfel de trabuc va reusi sa impresioneze deopotriva prin compozitia sa perfect simetrica, dar si prin ambalajul sau sofisticat, care este realizat integral din os de camila. Cutia ce adaposteste zece astfel de trabucuri este atent sculptata de mestesugarii pasionati, brandul in cauza dorind sa ofere clientilor sai un moment aromatic de nepretuit.

Pozitia secunda a topului aduce in prim plan un trabuc catifelat, dulceag, in a carui compozitie se releva treptat ingrediente regale, dintre care amintim acordurile fine de ciocolata si coniac ancestral,vechi de mai bine de un deceniu si jumatate. Pretul unui singur trabuc depaseste pragul de 700 de dolari, aspectul exclusivist fiind oferit de ideologia comerciala pe care o abordeaza brandul care l-a adus pe piata. Anual, ajung in posesia pasionatilor de trabucuri doar 2000 de exemplare din acest model parfumat, insa puternic si ametitor. Cohiba Genios este o alternativa interesanta pe care o puteti achizitiona la un pret mult mai accesibil, cele zece trabucuri exclusiviste fiind prezentate intr-o cutie sofisticata din lemn natural. Aroma lor este deopotriva cremoasa si gurmanda, pasionatii declarandu-le in repetate randuri drept exemplare cu o tarie medie spre puternica.

Din colectia aceluiasi brand provine si exemplarul care ne completeaza podiumul exclusivist, Cohiba Behike ajungand pe piata de specialitate intr-un numar restrans, de maximum 4000 de exemplare. Pretul nu este la fel de piperat precum cel expus de predecesorii sai, insa suma de aproximativ 500 de dolari reprezinta fara doar si poate un prag pe care nu il pot depasi multe persoane pentru a-si indeplini o dorinta de moment. Elie Blue reprezinta numele atelierelor din Franta care se ocupa de producerea trabucurilor Cohiba Behike, maestrii aromelor introducand pe lista ingredientelor tutunuri unice, deosebit de fine si matasoase. Bineinteles, aveti posibilitatea de grava pe suprafata trabucurilor numele dumneavoastra, sau un mesaj personalizat pentru momentele in care doriti sa faceti o surpriza de proportii celui mai bun prieten.

Adaugat in: Interesant, Personal, Timp liber

Comentariile sunt inchise.