Tipuri de albume foto oferite de un fotograf de nunta profesionist

Ziua in care veti spune DA va ramane cu siguranta in inimile si in memoria voastra, o zi unica in viata de cuplu prin care destinele voastre vor fi unite pe vecie. Cum puteti retrai cel mai bine aceste clipe unice din viata voastra? Rasfoind si admirand in acelasi timp un album de nunta, un album in care sunt prezente toate momentele importante de la acel eveniment, momente ce au fost surprinse de un fotograf cu reale calitati, care a reusit sa scoata in evidenta emotii, intamplari si reactii ale voastre sau ale invitatilor vostri.

Optand pentru un fotograf de nunta profesionist, calitatea pozelor va fi cu siguranta una foarte inalta, astfel ca este foarte probabil ca in timpul parcurgerii albumului sa fiti emotionati pana la lacrimi la revederea unor momente unice.

Cel mai dificil moment in stabilirea acestui aspect in privinta nuntii voastre il reprezinta alegerea unui fotograf de nunta care sa intruneasca cerintele dar si stilul pe care doriti sa-l adoptati in cadrul albumului. Ultima parte, cea referitoare la stilul albumului, face ca multitudinea de fotografi disponibili sa fie impartiti in cateva categorii importante:

-stilul traditional: fotografii de aceasta natura se axeaza mai putin pe emotie si dau frau liber ideilor preconcepute. Voi si oaspetii vostri veti aborda o cale normala, o pozitie naturala si veti zambii la semnalul fotografului. Rezultatul? Un album destul de monoton dar care evidentiaza mai degraba participarea la eveniment a invitatilor si mai putin pe cea a mirilor.

-stilul documentar/fotojurnalistic: acest stil corespunde cu doua cuvinte: emotie si naturalete. Fotografii implicati la eveniment vor surprinde momente pline de emotie, naturale, care vor oferi cu siguranta o fata interesanta albumului si evenimentului in sine. Nu se necesita cerinte extreme din partea mirilor insa anumite cadre vor fi mai mult decat placute si naturale.

-stilul glamour: probabil cel mai complex si mai interesant stil. Fotograful ales trebuie sa isi cunoasca extrem de bine meseria si, mai mult de atat, sa aiba o imaginatie extrem de bogata, cadrele rezultate trebuind a fi naturale, pline de emotie dar si atent studiate pentru a putea implica absolut toate personajele si a le scoate in evidenta trasaturile fizice in cel mai bun mod cu putinta. La finele unui asemenea album, absolut toate persoanele implicate la eveniment vor avea o nota speciala, fotografiile rezultate fiind de o calitate foarte buna.

-stilul amestecat: asa cum probabil va ganditi, acest fotograf de nunta incearca sa combine toate celelalte trei stiluri enuntate mai sus. Rezultatul este unul amestecat, foarte greu de descifrat, cadrele fiind alese la intamplare, la fel si pozitiile invitatilor in poze. De obicei, acesti fotografi sunt putin mai neexperimentati si, totodata, mai ieftini, astfel ca acest stil poate fi o optiune viabila pentru cei care nu doresc sa investeasca prea multi bani in acest serviciu.

Parcurgand toate aceste informatii, cu siguranta veti face o corelatie intre preferintele voastre si stilul pe care ar trebui sa-l adopte un fotograf la un eveniment care cu siguranta va marca intreaga voastra viata. Alegand stilul propriu-zis, cautati o lista de fotografi de nunta profesionisti, ii selectati pe cei care corespund cu cerintele voastre, cu bugetul pe care doriti sa-l alocati acestui serviciu si demarati o colaborare. Alegerea fotografului potrivit ar trebui sa depinda si de factori precum: portofoliu, experienta, personalitatea fotografului(veti petrece destul de mult timp impreuna, astfel ca trebuie sa comunicati foarte bine in privinta cererilor voastre) sau chiar disponibilitatea in privinta evenimentului, astfel ca ar fi indicat sa punctati foarte exact data la care sunteti dispusi sa faceti cel mai important pas al vietii!

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.