Tesuturile corpului care poseda capacitatea de a se regenera

In pofida faptului ca pare greu de crezut, anumite tesuturi ale organismului uman au abilitatea uimitoare de a se regenera, acest atribut facand parte din normalitate. Insa, daca persoana in cauza sufera de pe urma unei afectiuni grave, atunci abilitatea organismului de a se regenera este depasita in intensitate de procesul degenerativ, devenind insesizabila.

Acesta este punctul fragil la care ramura medicala mai are multe de adaugat, prin intermediul medicamentatiei ori a suplimentelor 100% organice corpul uman reusind sa isi regaseasca echilibrul celular. Cu toate acestea, atentia specialistilor este tot mai adesea centrata pe medicamente realizate 100% din ingrediente chimice, sintetizate, ale caror proprietati nu se dovedesc utile in stimularea procesului de regenerare.

Din contra, unele dintre acestea reusesc sa anihileze in totalitate ultimele tentative de regenerare, tocmai prin ameliorarea pe care o aduc simptomelor maladiei respective. In acest val al medicamentelor sintetizate isi face aparitia un supliment revolutionar, ce poarta denumirea de Biostem. Desi sistemul conventional intarzie sa isi manifeste receptivitatea in privinta tratamentului indelungat cu pastilele Biostem, tot mai multe persoane se bucura de efectele surprinzatoare pe care acest supliment le ofera corpului, tratamentul putand fi efectuat in regim preventiv ori curativ.

Totusi, informatia ramane cel mai de pret lucru la care trebuie sa apeleze persoanele care doresc sa inceapa un tratament cu Biostem, primul pas fiind acela de a cunoaste, in cel mai simplu sens, conceptul de regenerare celulara si testurile din organismul uman care poseda aceasta trasatura unica. Astfel, definim procesul de regenerare celulara / tisulara drept singura metoda prin intermediul careia organismul isi poate „repara” celulele bolnave, imbatranite ori lezate.

Regenerarea tesutului nervos

Exista numerosi compusi naturali care pot influenta procesul de regenerare al tesutului nervos, studiile de specialitate vorbind despre plante precum salvia rosie, ginsengul, soia fermentata ori afinele.

Regenerarea hepatocitelor

De departe, cel mai important compus care se dovedeste esential in procesul de regenerare hepatica poarta denumirea de „glicirizina” – un agent antiviral care se gaseste in compozitia lemnului dulce. O substanta cu proprietati miraculoase, recomandata preponderent pacientilor care au suferit de hepatectomie.

Regenerarea celulelor tip „beta”

Probabil nu multi dintre dumneavoastra cunosc faptul ca aceste celule „beta” sunt responsabile cu producerea insulinei, hormonul esential al pancreasului. Ele sunt distruse progresiv in organismul persoanelor care sufera de diabet, iar cura lor de regenerare a fost intens cautata de specialisti de-a lungul timpului. In urma numeroaselor tentative s-au identificat o serie de compusi care ajuta la regenerarea acestora, cele mai importante si accesibile ingrediente luand forma plantelor ori a fructelor, asa cum sunt stevia, avocado ori castravetele. Nu in ultimul rand, amintim pe aceasta lista aminoacidul „arginina” si vitamina D.

Regenerarea tesutului cardiac

Foarte recent a fost dovedit faptul ca tesutul cardiac se poate regenera in urma tratamentelor cu diversi compusi, iar acest lucru a produs o adevarata revolutie in medicina alternativa. Numin Resveratrolul, ginsengul cu origini siberiene si compusul chimic „N – acetil – cisteina” pe lista ingredientelor pretioase care pot ajuta miocardul sa se regenereze.

Adaugat in: Sanatate

Comentariile sunt inchise.