Sute de turisti continua sa-si petreaca weekendurile in statiunea Busteni!

Deoarece iarna nu doreste sa ne paraseasca, partiile de schi din statiunile montane sunt numai bune de folosit iar turistii continua sa soseasca pentru a practica sporturile de iarna preferate. In statiunea Busteni gradul de ocupare pe perioada weekendurilor este inca foarte mare. Se fac cozi imense la instalatiile de transport de pe partii iar unitatile de cazare sunt pline. Tarifele practicate in aceasta perioada in Busteni sunt mai mici fata de cele afisate in luna decembrie a anului 2015 iar asta reprezinta un alt avantaj pentru mici intreprinzatori.

Turistii se declara multumiti de conditiile pe care le gasesc in statiunea Busteni , atat in privinta cazarii cat si a partiilor sau a altor centre de interes . Daca nu ati apucat sa schiati anul acesta , luna ianuarie pare a fi o perioada prielnica pentru cei care doresc sa plece la munte dearece conditiile pentru practicare sporturilor de iarna sunt excelente dar si ofertele de cazare Busteni sunt foarte bune. Pe site-urile de specialitate veti avea posibilitatea sa gasiti pachete promotionale care include cazare si masa incepand de la 100 lei/noapte/camera dubla ( asta in cazul pensiunilor/vilelor de 2 sau 3 margarete). Tarifele cresc odata cu nivelul confortului si facilitatile oferite.

Conform publicatiilor din presa, inca sunt sute de turistii care au deja rezervari facute sau au de gand sa-si faca pentru a petrece cateva zile in statiunea Busteni. Chiar daca luna decembrie obisnuia sa fie cea mai aglomerata si profitabila perioada a anului pentru proprietarii unitatilor de cazare Busteni , iata ca nici luna ianuarie a acestui an nu s-a lasat mai prejos.

Adaugat in: Calatorii, Timp liber

Comentariile sunt inchise.