Sunt un om de cultura

Spuneam intr-unul din comentariile facute pe blogurile pe care le vizitez ca unul dintre motivele pentru care m-am decis sa-mi fac blog este acela de a transmite cunostintele mele cat mai multor persoane in speranta de a le schimba viata in bine dar si de a crea o stare de spirit care sa ne faca sa vrem sa traim mai sanatos, mai frumos.

Deoarece “activez” in domeniul sanatatii m-am decis ca blogul trebuie sa fie despre ceea ce stiu eu mai bine sa fac (adica un blog de nisa). Si asa va ramane (nu pot scrie despre lucruri cu care nu am nici o tangenta/afinitate). Asta nu inseamna ca voi urma drumul precum “un cal” fara a vedea ce se intampla in jurul meu si fara a tine cont de nevoile, necesitatile personale cat si ale comunitatii din care fac parte.

In concluzie, blogul a fost si va ramane unul dedicat sanatatii insa se va imbogati permanent cu lucruri care ne fac sa fim mai buni, mai generosi si sa evoluam din toate punctele de vedere (nu doar fizic – adica sa avem o sanatate de “fier” 🙂 ).

Si, cum una dintre necesitati este nevoia de cultura (dar si de a “indruma” cat mai multe persoane pe acest drum), de a promova adevaratele valori si talente (atat romanesti cat si universale) m-am hotarat sa raspund (si in acelasi timp sa ma alatur) “provocarii” lansate de Cruciada Culturii.

Asa ca, iata cum m-am decis sa promovez eu cruciada(in masura posibilitatilor de care dispun in acest moment) :

– prin sprijin pe blogul personal – afisare banner (realizat) ;

– prin promovare (gratuita) a site-ului oficial al campaniei cat si a evenimentelor de “inalta tinuta” pe toate platformele unde sunt prezenta : wordpress,facebook,twitter (si cele in care ma voi mai “inrola”) – in desfasurare

-prin recomandarile pe care le voi face (cel putin) saptamanal in cadrul unui articol postat aici pe blog (dar si pe celelalte platforme) – in desfasurare

-prin dedicarea unei sectiuni (categorii) pe acest blog culturii (promovarii valorilor) – (realizat)

Mai sunt si alte optiuni, insa acestea tin si de factori independenti de vointa mea.Pe masura ce ideile vor putea prinde contur (in mod real) va voi instiinta cu promtitudine.
Deocamdata va invit calduros (si energic 🙂 ) pe toti cei care in urma vizitei pe acest blog apreciati ceea ce vedeti aici, sa ma “urmati” !

Adaugat in: Arta

Comentariile sunt inchise.