Stirea zilei: OTV nu va mai putea emite incepand din aceasta primavara

Nu am nimic cu Dan Diaconescu, de fapt am: e un om de nimic, fara moralitate si fara alte trasaturi pe care ar trebuii sa le aiba un personaj care apare zilnic pe micile ecrane. Conform WallStreet.ro, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis ca postul detinut de catre Dan Diaconescu, OTV, nu mai are dreptul de a emite incepand din luna martie 2013.

Cea care a inaintat aceasta propunere a fost chiar Laura Georgescu, presedintele CNA. Decizia a fost luata in unanimitate si interzice practic grupului Ocram Televiziune SRL sa mai difuzeze postul OTV incepand din 28 martie, 2013. Motivele legale sunt temeinice si se reduc la neplati ale unor amenzi aplicate de catre CNA pe parcursul ultimilor 4 ani. Subiectiv fiind, motivele sunt mult mai numeroase si nu se reduc doar la neregulile peste care au trecut cei de la OTV ci si la dorinta ‘poporului’, care a dorit de mult timp inchiderea postului TV care-si desfasura activitatea in celebra garsoniera din Bucuresti.

Cine conduce de fapt OTV? Compania Ocram Televiziune SRL, o companie despre care am gasit cateva date destul de intortochiate dar care sper sa va lumineze.

Asociatii societatii Ocram Televiziune SRL sunt: Dan Diaconescu – asociat principal (80,1%) si GMG Media Box SA (19,9%). Actionarii GMG Media Box SA: PSV Company SA (99,996%), Enache Sorin si Druica Constantin (cu cate 0,002%). Actionarii PSV Company SA sunt: Elbahold Limited (Cipru) – 54,422728%, Asociatia salariatilor din SNP Petrom SA (25 asociati) – 25%, PSV Company SA – 10,010714% si Actionari persoane fizice (8577) – 10,566558%. Actionar unic al Elbahold Limited (Cipru) este Berhill Limited (Cipru), al carei actionar unic este Luca Liviu.

Drept concluzie nu pot spune decat atat: am scapat de un post TV care acapara prea multa atentie si facea un rating mult prea mare in randul romanilor, astfel ca aceasta stire o pot cataloga drept un bine pentru intreaga natiune!

Adaugat in: Stiri

Comentariile sunt inchise.