Spatii luxoase de cazare din statiunea Didim

Desi statiunea Didim nu este un magnet de atractie pentru turisti la fel de intens precum faimoasa destinatie de vacanta Kusadasi, in ultimul timp au luat amploare constructiile initiate in aceasta zona, spatiile de cazare imbracand forma unor hoteluri luxoase, amplasate in imediata vecinatate a plajelor aurii, unde zgomotul valurilor cu nuanta de turquoise vibrant se impleteste cu fondul sonor armonios al melodiilor turcesti, care te imbie la relaxare.

Atractiile turistice ce impanzesc imprejurimile statiunii Didim sunt un real avantaj, mai ales pentru persoanele care vad in vacanta ideala un echilibru intre momentele prelungite de destindere la soare si numeroasele vizite la obiectivele monumentale din apropiere. Din aceasta perspectiva, statiunea Didim este foarte ofertanta, un aspect ce o diferentiaza de restul destinatiilor turcesti fiind clima mult mai temperata, codul termic avand limita superioara de doar 35 de grade in perioada caniculara de maxima intensitate.

Avand in vedere beneficiile amintite, nu ramane decat sa va alegeti un hotel deosebit, in functie de preferintele decorative si detaliile legate de serviciile conexe incluse. Pitorescul hotel D-Marin Didim Marina Yacht Club este prima optiune din lista noastra de recomandari, acest impuls fiind amplificat de pozitionarea fermecatoare din apropierea portului local de agrement, alaturi de privirea panoramica a zonei litorale.

Trei elemente principale care ar trebui sa va convinga in selectionarea acestui resort sunt piscina privata de dimensiuni impresionante, centrul spa care pune la dispoztia clientilor posibilitati coplesitoare de relaxare, pornind de la masajele orientale care aduc in prim plan conexiunea dintre aromaterapie si muzica, pana la sauna si baia turceasca, pe care trebuie sa o incercati cel putin o data on viata.

Lista este completata de terasa privata care ofera o viziune bogata asupra albastrelor valuri ale Marii Egee. Camerele afiseaza un design minimalist, modern, cu elemente de mobilier simple, estetice si practice. Resortul este popular prin prisma restaurantului propriu, care ofera turistilor o experienta gastronomica ampla, egaland valentele culinare orientale cu cele internationale. Desi exista o sumedenie de spatii de cazare pe care merita sa le incercati, noi ne-am orientat atentia catre Venosa Didim, un hotel de cinci stele cu vedere la plaja.

Putem discuta in nenumarate randuri despre facilitatile uluitoare pe care le pune la dispozitie acest hotel sofisticat, insa merita amintite evenimentele de animatie configurate de o echipa de profesionisti, aceste momente de divertisment fiind apreciate in egala masura de adulti si copii, alaturi de festinul culinar specific regimului de all inclusive pe care il afiseaza acest resort calitativ. Notele culinare traditionale se impletesc suav cu specificul italian al platourilor cu fructe de mare, alaturi de bauturile alcoolice fine, la care aveti acces nelimitat, fara costuri suplimentare.

Adaugat in: Calatorii

Comentariile sunt inchise.