Sony lanseaza versiunea mini a lui Honami, un smartphone superb!

Lansare Sony Honami MiniSony a anuntat deja lansarea unui smartphone de dimensiuni mai mici care sa copieze oarecum capacitatile tehnice ale modelului de top: Sony Xperia Z. Tind sa cred ca asta o sa fie primul pas al celor de la Sony in revendicarea unui renume si in segmentul mini, Samsung sau HTC facand deja pasi in acest sens.

Imi place enorm de mult versiunea Xperia Z, as indrazni sa spun ca mi se pare cel putin la fel de profi precum Galaxy S4, HTC One sau iPhone 5, insa ceea ce m-a deranjat destul de mult au fost dimensiunile destul de ridicate. Din punctul meu de vedere, smartphone-ul perfect trebuie sa aiba un display de 4.3 inci, amanunt pe care cei de la Sony se pare ca l-au aplicat pe noul Honami Mini.

In afara display-ului de calitate preluat de la Sony Xperia Z si redimensionat, Sony Honami mini se va baza, in mare, pe aceleasi componente ca fratele mai mare. Avem parte de un procesor Quad Core de 2.2GHz, modelul Qualcomm Snapdragon 800 oferind o viteza de lucru excelenta, memoria RAM de 2GB a fost pastrata in timp ce portul microSD va servi in continuare la extinderea spatului de stocare intern de 16GB.

Asa cum afirmam anterior, Sony Honami mini va miza pe un display superb, cei 4.3 inci oferind aceleasi imagini de calitate precum si o rezolutie de 1280 x 720px. Spre deosebire de Xperia Z, Honami mini va miza pe o baterie ceva mai mica, de 2400mAh, insa am impresia ca autonomia va fi una mult mai buna dat fiind faptul ca display-ul este ceva mai mic, deci va consuma mai putine resurse.

Unul dintre punctele forte pe care chiar le admir la Honami mini este reprezentat de camera foto principala, Sony mizand pe aceeasi camera superba de 20.7MP dotata cu Sony G Lens.

Momentan cam atatea lucruri se cunosc despre noul Sony Honami mini, lansarea efectuandu-se undeva la mijocul lunii septembrie. Sa fiu sincer, abia astept lansarea, abia astept intrarea produsului pe piata si sper sa vina si cu un pret la fel de atractiv pe cat este acest device, interesul meu pentru el crescand pe zi ce trece! ­čÖé

Adaugat in: Tech

Comentariile sunt inchise.