Solutii de upgrade pentru laptop si netbook

O multime de reviste si site-uri de specialitate din domeniul IT&C au dezbatut tema utilizarii laptop vs PC. Ce este mai recomandat? Nu putem declara ca exista un castigator, pentru ca disputa aceasta acerba continua  inca. Daca suntem insa realisti si sinceri cu noi insine, putem afirma ca laptopurile sunt solutia perfecta pentru mobilitate, pentru usurinta, pentru a ramane oricand conectati (chiar la internet).

Insa chiar avantajele unui laptop pot fi transformate (involuntar bineinteles) in defecte si cauze pentru frustrari sau dezamagiri. Datorita faptului ca au dimensiuni reduse; ca se incalzesc destul de usor si ca majoritatea timpului vin in interactiune cu o serie de intemperii; schimbari de temperatura; suprafete de tot tipul; umezeala; si au suprafete foarte sensibile, laptop-urile dobandesc niste puncte sensibile. Alimentarea (ne referim aici atat la baterii cat si la alimentatoare de laptop), display-ul, tastatura sunt doar cateva din acestea.

Nu trebuie sa lasati insa ca aceste probleme sa se agravaze pana cand nu exista alta optiune decat inlocuirea componentelor laptopului sau chiar inlocuirea aparatului in sine. Ci puteti alege sa aruncati o privire intai asupra calculatorului – verificati ce piese se supraincalzesc, ce accesorii laptop nu functioneaza corect sau unde ati dori mai multe viteza ori mobilitate. Poate aveti probleme cu alimentarea sau cu bateria. Puteti cauta echipamentul potrivit dintr-o gama variata de accesorii notebook, alimentatoare laptop sau alte piese de care aveti nevoie. Mai mult decat atat, in magazinele de profil gasiti aplicatii utile care sa va ajute pentru a identifica acele baterii laptop de care aveti nevoie (in functie de marca si model).

De asemenea, puteti sa inlocuiti sau sa faceti upgrade la orice alte componente laptop – beneficiind de live support, manuale de service si aplicatii pentru compararea produselor.

In acest domeniu al IT&C, putem afirma ca se aplica proverbul care spune “Paza buna trece primejdia rea”. Alegeti deci sa inlocuiti dintre componentele defecte, sa achizitionati noi accesorii laptop, inainte de a fi pusi in impas si in imposibilitatea de a remedia situatii frustrante!

Adaugat in: Stiri, Tech

Comentariile sunt inchise.