Smart TV-ul: inventia zilelor noastre

Cum putem sustine aceasta afirmatie?

Simplu. In cateva puncte va vom explica tot.

Cel putin seria de Smart TV 3D de la Samsung a fost echipata cu procesor Intel dual core. Acest fapt tradeaza dar si sustine capacitatea de procesare la care ajung aceste televizoare. Ele activeaza in domeniul divertismentului si al multimedia asa cum si alte dispozitive se pot lauda ca o fac: smart boxurile media, unele retele de televiziune ale hotelurilor de lux precum si smartphone-urile.

Mai mult, oficialii Samsung au declarat ca din 2013 vor pune la vanzare un modul de upgrade pentru toate modelele de smart Tv  uri prin care beneficiarii vor putea sa isi imbunatateasca actualul TV fara a-l schimba, prin upgrade al placii care contine nucleul central al televizorului si procesorul in sine.  Se face astfel un update de firmware si de  hardware + update al procesorului: televizorul dvs smart va  trece de la dual core la Quad core  Prin urmare , daca veti cumpara acest an un Smart TV ,  in fiecare an ii veti putea face upgrade de procesor.

Functii de baza gasite in televizoarele smart actuale:

1) recunoasterea vocii si a comenzilor vocale: puteti comanda TV ul Dvs , puteti naviga prin grila de programe si accesa anumite functii si aplicatii prin comenzi verbale. Evident in limita implementarii limbii respective si a dialectului in sistem.

2) recunoastere facial si activarea unor aplicatii dupa recunoastere faciala.  De exemplu va veti putea loga pe Skype in acest mod fara a fi nevoit sa tastati parola si username-ul.

3) recunostere si comanda dupa gesturile utilizatorului. Acest fapt va permite sa va comandati Smart TV ul prin intermediul unor gesturi presetate si a unora memorate ulterior.

4)Smart TV urile beneficiaza de canele speciale interacttive pentru famiele, pentru copii si pentru antrenament in fitness.

5)Nu mai detaliem insa toata lumea a auztit de interactivitatea WEB, navigarea si programarea unor functii speciale la aceste televizoare.

6) Smart TV urile implementeaza si un personal recorder si biblioteca personala media.

7) Wireless LAN Built-in. Posibilitatea de a conecta toate dispozitivele “inteligente” din casa la TV posibilitatea de a-l programa prin telefonul mobil , de la distanta sa inregistreze la ore fixe anumite emisiuni

9) Partajarea datelor prin intermediul Family content

Pe langa aceste date pentru cei pe care ii intereseaza mai mult aspectele de calitate si de ce nu de design ale televizorului, trebuie sa spunem ca panelurile din aceasta generatie sunt superlative in domeniu. Tehnologia LCD care a reusit sa incorporeze si culoarea galbena pentru o si mai buna reproducere a culorilor precum si rata de refresh de peste 800 hz asigura si pentru cei mai pretentiosi o imagine demna de inteligenta televizorului.

Adaugat in: Casa

Comentariile sunt inchise.