Skoda Octavia, piese originale si aftermarket

Producatorul ceh si-a propus sa imbunatateasca unul dintre cele mai bine vandute automobile din istoria sa si sa il faca mai frumos. Este vorba, evident, de Skoda Octavia. Primul model de Skoda Octavia a fost produs in 1996, fiind primul model produs sub conducerea Volkswagen, pe platforma de Passat. Noua Octavia va debuta in toamna acestui an, in luna noiembrie.

Aceasta va beneficia de o noua platforma, va desi va fi mai mare ca dimensiuni, va fi mai usoara decat modelele anterioare. Noul model va fi echipat cu motoare TDI si TSI imprumutate de la fratele Volkswagen. Ca versiuni , clientii vor putea opta pentru Skoda Octavia sedan sau Combi . Asa cum spune producatorul, noua Skoda va fi mai dinamica, mai buna si mai avantajoasa. In Romania, pretul de pornire pentru Skoda Octavia este de aproximativ 12 000 de euro, valabil pentru modelul cu motor de 1.4 MPI – 59 kW (80 CP) / cutie in 5 trepte, manuala. Cel mai scump este modelul echipat cu un motor de 2.0 TDI DPF – 103 kW (140 CP) / cutie in 6 trepte, DSG automata, care costa 21.000 de euro.

Prin imbunatatita unor detalii, si prin aspectul unic stilizat, noua Skoda Octavia reprezinta echilibrul perfect dintre o masina familiara dar totusi diferita. Skoda este o marca cu traditie si cu o cifra de vanzari demna de luat in calcul. De aceea suntem siguri ca pe soselele din Romania circula o varietate de modele Skoda.

Adaugat in: Auto & Moto, Diverse, Personal

Comentariile sunt inchise.